30 Απρ 2010

«Εσείς δεν ντρέπεστε;»

«Εσείς δεν ντρέπεστε;»Απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στους παίκτες των Πειραιωτών. Ο Σέρβος κάνει ό,τι μπορεί για να «αφυπνίσει» τους ποδοσφαιριστές και να καταφέρει η ομάδα να πάρει το «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης σεζόν.

«Δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς για το παιχνίδι. Εγώ, πάντως, σαν προπονητής της ομάδας ντρέπομαι για το παιχνίδι που κάναμε. Εσείς, τι αισθάνεστε; Είστε καλά; Από την πλευρά μου, αναλαμβάνω την ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα, αλλά και εσείς κοιτάξτε ποια ήταν η συμπεριφορά του καθενός σας σε αυτό το ματς. Ο καθένας από εσάς νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξει μέσα του, να δει τον εαυτό του, να δει πώς είναι», είπε ο 41 ετών προπονητής.

Ίσως πάει Ρέντη ο Κόκκαλης!

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Σωκράτης Κόκκαλης να περάσει σήμερα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εμφανίζεται προβληματισμένος από την απόδοση της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλει να επαναλάβει στους ποδοσφαιριστές τη σημασία που έχει η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι διοικούντες τους Πειραιώτες θεωρούν απαράδεκτη την εικόνα των παικτών και κάνουν λόγο για αδιαφορία. Ωστόσο, υποστηρίζουν ότι αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυνται για αυτοκριτική, αφού η ομάδα προσπαθεί να πάρει το «εισιτήριο» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τονίζουν ότι στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

* Σήμερα ή τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση της διοίκησης με τη «Θύρα 7», στο πλαίσιο της τακτικής επαφής που έχει συμφωνηθεί.

Μετά τα πλέι οφ…

Στο προσκήνιο επανέρχεται η λύση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μέχρι στιγμής ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει εμφανιστεί αρνητικός με την επιστροφή του Ισπανού προπονητή, αλλά το συγκεκριμένο θέμα - όπως εκείνο των μεταγραφών - θα συζητηθούν μετά τη λήξη των πλέι οφ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να γνωρίζουν αν η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά του Champions League ή θα αγωνιστεί στο Europa League. «Δεν έχει νόημα να λέμε και να ξαναλέμε τι έφταιξε και τι λάθη έγιναν. Αυτά είναι γνωστά και δεν αλλάζουν τώρα. Είμαστε ακόμη πρώτοι και ο στόχος δεν είναι ανέφικτος. Επίσης, δεν μπορεί να γίνεται πλήρης απαξίωση της ομάδας και της διοίκησης», ειπώθηκε από την ΠΑΕ.

«Επιστρατεύει» τον Ντάτολο!

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αποστολή του κυριακάτικου (19:00) ματς ο Χεσούς Ντάτολο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Αργεντινός να αγωνιστεί ως βασικός, αφού ο Μπάντοβιτς δεν έχει πληθώρα επιλογών για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά τους, Πάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Λεντέσμα, έχοντας στα πλάγια τον Λούα Λούα και τον Ντάτολο. «Δεκάρι» θα είναι ο Όσκαρ και στην κορυφή της επίθεσης ενδέχεται να παίξει ο Ντάρμπισαϊρ.

Εν τω μεταξύ, ο Στολτίδης ταλαιπωρείται από ίωση και σήμερα θα φανεί αν έχει πιθανότητες να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο Τοροσίδης δύσκολα θα αγωνιστεί απέναντι στην «Ένωση», όπως και ο Μαρέσκα. Τέλος, ο Ντιόγο και ο Ζαϊρί φαίνεται ότι δεν θα προλάβουν να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πλέι οφ. Ο Πάρντο εξέτισε την ποινή του, ενώ σήμερα θα ανακοινωθεί σε ποια παιχνίδια θα εκτίσει ο Γκαλίτσιος την ποινή των δύο αγωνιστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES