30 Απρ 2010

Στην προπόνηση ο Ζαγοράκης

Στην προπόνηση ο ΖαγοράκηςΥπό το βλέμμα του Θοδωρή Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πήγε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και μίλησε για μερικά λεπτά με τον Φερνάντο Σάντος ενόψει του κυριακάτικου (21:15) αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του, αλλά δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τους «κίτρινους». Ο Κρισιτάνο Μοράες ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο 55χρονος προπονητής εμφανίζεται διατεθειμένος να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σαβίνι και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Σορλέν και τον Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα είναι ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μουσλίμοβιτς.

* Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 17.30 στην Τούμπα.

Τα μέτρα για το ντέρμπι

Στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, αφού έχουν πάρει τα μέτρα τους για την κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει διπλή ζώνη περιφρούρησης στο ταρτάν της Τούμπας, προκειμένου να αποφευχθεί η ρίψη αντικειμένων.

Επίσης, θα υπάρχουν αρκετοί άνδρες ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι στον αγωνιστικό χώρο, όπως και μερικοί οπαδοί της ομάδας που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον λόγο στους εντός έδρας αγώνες. Τέλος, θα υπάρχει περιφρούρηση και εντός της κερκίδας, με στόχο να αποφευχθεί το παραμικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES