30 Απρ 2010

«Η “χρυσή” ιστορία του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ»!

«Η “χρυσή” ιστορία του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ»!Η «χρυσή» ιστορία του Παναθηναϊκού θα βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα (19:00) στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Τάκης Οικονομόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη φιέστα του «τριφυλλιού». «Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι η “χρυσή” ιστορία του Παναθηναϊκού. Θα μπούμε μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε το καθήκον μας, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που θα γιορτάσουν την κατάκτηση του νταμπλ», ανέφερε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «πρασίνων». «Επέμενα ότι ο Τζόρβας είναι το μέλλον της ομάδας», πρόσθεσε.

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κώστα Παπαγεωργίου

Για την κυριακάτικη φιέστα: «Θα είναι ευχάριστο για τα νεώτερα παιδιά να μας δουν με τους νεώτερους παίκτες της ομάδας στη φιέστα της ομάδας, αφού ακούν ιστορίες από τους πατεράδες τους και έχουν διαβάσει βιβλία από δημοσιογράφους που έζησαν τη δική μας εποχή», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η δική μας επιτυχία τότε ήταν ότι ήμασταν μόνο Έλληνες στο ρόστερ της ομάδας. Τώρα έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και κάθε ομάδα προσπαθεί να φέρει ξένους παίκτες εγνωσμένης αξίας. Θα είμαι στην ομάδα του Δομάζου μαζί με τους Τζόρβα, Γκαλίνοβιτς, Βονόρτα, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδη, Δάρλα, Μπιέρσμιρ, Πατσιαβούρα, Αθανασόπουλο, Σιμάο, Μαραγκό, Κλέιτον, Λιβαθηνό, Αντωνίου, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδη, Ρουκάβινα, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ρότσα. Την ομάδα του Καραγκούνη θα αποτελέσουν οι Καρνέζης, Κωνσταντίνου, Βάντσικ, Ταράσης, Σαριέγκι, Αποστολάκης, Χένρικσεν, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καψής, Γονιός, Ζάετς, Νίνης, Κατσουράνης, Φραντζέσκος, Φυλακούρης, Νιόπλιας, Μαρίνος, Μαυρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Βαζέχα. Ο Δομάζοςείχε βαφτίσει το παιδί μου. Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι η “χρυσή” ιστορία του Παναθηναϊκού. Θα μπούμε μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε το καθήκον μας, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που θα γιορτάσουν την κατάκτηση του νταμπλ. Είμαστε μεγάλοι σε ηλικία, αλλά έχουμε την αυταπάρνηση για την ομάδα της καρδιάς μας. Έχουμε τη λαχτάρα να βρεθούμε μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός ήταν το σπίτι μου και βρίσκεται μέσα στην καρδιά μου».

Για τον Αλέξανδρο Τζόρβα: «Το παιδί αυτό βγήκε από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού. Τον ανέβασα στην πρώτη ομάδα, παρότι ήταν μικρός και προπονείτο με τους υπόλοιπους παίκτες. Τον έπαιρνα εκτός προπονήσεων και του έκανα προπόνηση στη θάλασσα, στη άμμο επάνω. Επειδή δεν μπορούσε να οδηγήσει, τον έφερνε η αδερφή του. Έχω κάνει πάρα πολλά για αυτόν τον παίκτη. Από την αρχή επέμενα ότι ο Τζόρβας μπορεί να είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, όπως έγινε τελικά. Για έναν τερματοφύλακα εξαρτάται από συγκυρίες το αν θα παίξει μικρός ή θα παίξει μεγαλύτερος στην ομάδα, αφού εξαρτάται αν θα βρει έναν καλύτερο τερματοφύλακα μπροστά του. Αν είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, θα πρέπει να περιμένει για να πάρει τη θέση. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Η θέση είναι μία και μοναδική, δεν είναι αμυντικός ή μέσος. Είσαι τερματοφύλακας και πρέπει να περιμένεις».

Για τον Ορέστη Καρνέζη: «Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι καλός τερματοφύλακας και πιστεύω ότι μαζί με τον Τζόρβα θα αποτελέσουν μία πολύ μεγάλη δυάδα για την εστία του Παναθηναϊκού».

Για το αν χρειάζεται το «τριφύλλι» να αποκτήσει τρίτο τερματοφύλακα: «Θα μπορούσαν να ανεβάσουν κάποιον νεαρό παίκτη από τη δεύτερη ομάδα. Να δουν ποιος είναι ο πιο καλός. Γιατί να ψάχνουν για τρίτο γκολκίπερ, αφού μπορούν να βγουν τερματοφύλακες από τον Παναθηναϊκό».

Για τη φετινή σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τις προηγούμενες σεζόν και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει καλύτερη κατάσταση στα διοικητικά και υπάρχουν παιδιά, που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό, σε ορισμένα πόστα και συντελούν στο καλό της ομάδας».

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται να κάνουν οι «πράσινοι»: «Για μένα χρειάζεται να κάνει τρεις προσθήκες. Έναν κεντρικό αμυντικό, ένα αριστερό μπακ και ένα επιτελικό παίκτη που θα μπορεί να βγάζει πάσες στον Σισέ».

Για τον Ατρόμητο (όπου εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων): «Η ομάδα έκανε πολύ καλή πορεία και με τη καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη θα πάει πολύ ψηλότερα την επόμενη σεζόν. Και εκεί χρειάζονται τρεις προσθήκες, οι οποίες πιστεύω ότι θα γίνουν. Ο Ατρόμητος θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερος. Ο κ. Σπανός τα δίνει όλα για την ομάδα και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Στον τομέα των τερματοφυλάκων, ο Μιχαηλίδης είναι ακόμα καλύτερος. Από πίσω υπάρχει ο μικρός Καραγκιολίδης, ο οποίος έπαιξε στο τελευταίο ματς με τον Πανθρακικό και στο παιχνίδι με τη Λάρισα ήταν καταπληκτικός. Αξιόλογος τερματοφύλακας είναι και ο Γιόνας Σάντκβιστ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES