30 Απρ 2010

«Σε μία ΑΕΚ ανταγωνιστική…»

«Σε μία ΑΕΚ ανταγωνιστική…»Τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικεί τον τίτλο έθεσε ως όρο ο Νίκος Λυμπερόπουλος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ στη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Άρναρ Γκρέταρσον στη Φρανκφούρτη. Στον άσο της Άιντραχτ προτάθηκε μονοετές συμβόλαιο και προοπτική ανάληψης πόστου στο σύλλογο μελλοντικά, αλλά απάντηση δεν δόθηκε. Ο 35χρονος άσος δεν έκρυψε πως επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του είναι ο επαναπατρισμός και θα ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα της «Ένωσης», αλλά θα πρέπει πρώτα να πειστεί πως η ομάδα της επόμενης περιόδου θα ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του.

«Ο κ. Αδαμίδης μού έθεσε πράγματι και την προοπτική ενός άλλου ρόλου μελλοντικά και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο όταν πάψω να αγωνίζομαι. Το σκέφτομαι. Όλα, όμως, θα συζητηθούν σε περίπου ένα μήνα», δήλωσε στη «SportDay» ο Μεσσήνιος άσος και πρόσθεσε: «Θέλω να γυρίσω σε μια ΑΕΚ δυνατή και ανταγωνιστική. Μια ομάδα που να διεκδικεί το πρωτάθλημα, όπως την έζησα στην προηγούμενη θητεία μου. Να υπάρχουν σταθερότητα, ηρεμία και ενότητα. Είχαμε μία ακόμα συνάντηση σε καλό κλίμα και γνώρισα και τον Άρναρ Γκρέταρσον. Όσα θέλω εγώ να δω από την ΑΕΚ θέλουν να τα δουν και οι άνθρωποι της ομάδας και σε ένα μήνα θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε. Είμαι αισιόδοξος έπειτα από όσα άκουσα και πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, με πρώτη αυτή του νέου προπονητικού κέντρου, να δυναμώσει η ΑΕΚ και να κρατήσει κοντά της τον κόσμο της. Θα κάνουμε μία ακόμα συζήτηση στην Αθήνα».

Προλαβαίνουν Σκόκο και Νέμεθ

Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να τεθούν οι Νάτσο Σκόκο και Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο Ούγγρος φορ έκαναν χθες θεραπεία λόγω μίας κάκωσης στην ποδοκνημική και ενοχλήσεων στον γλουτιαίο αντίστοιχα, αλλά σήμερα αναμένεται να προπονηθούν κανονικά και να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός περιμένει βελτίωση στο παιχνίδι του «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ) και έκανε παρατηρήσεις στην ανάλυση μέσω βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων τις λάθος θέσεις που έπαιρναν Σκόκο και Μπλάνκο. «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς την Κυριακή και η ήττα απαγορεύεται. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα για να μη μείνουμε εκτός στόχου», είπε στους παίκτες του.

Τα λένε για Νέμεθ και άλλους για Λίβερπουλ

Σήμερα θα γίνει τελικά η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και του Άρναρ Γκρέταρσον με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ για την επέκταση δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ. Η ΑΕΚ αναμένεται να ζητήσει κι άλλους παίκτες, όπως ο 22χρονος Γάλλος μεσοαμυντικός Νταμιάν Πλεσίς, ο 19χρονος συμπατριώτης του Στιβ Μαβινγκά που παίζει σαν αριστερός μπακ και ο 24χρονος Μαροκινός φορ Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ωστόσο βάσει των διεθνών διατάξεων δεν μπορεί να δανειστεί περισσότερους από δύο παίκτες από τους «κόκκινους».

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος των Σάββα Γκέντσογλου και Μιχάλη Παυλή ζήτησε μικρή αύξηση, 40.000 και 20.000 ευρώ αντίστοιχα, για τους πελάτες του, στους οποίους είχε προταθεί επέκταση συμβολαίου ως το 2014 έναντι 120.000 και 100.000 ευρώ ετησίως. Ο Σταύρος Αδαμίδης επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις αντιπροτάσεις, αφού πρώτα μιλήσει με τους μετόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES