30 Απρ 2010

Πρωταθλητές με χρήματα και... αισθήματα

Πρωταθλητές με χρήματα και... αισθήματαΕορταστικό το κλίμα στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, στην ομάδα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του νταμπλ, παρουσία και του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη. Όπως είχε υποσχεθεί, ο κ. Πατέρας μοίρασε πριμ συνολικού ύψους ενός εκατ. ευρώ, ενώ οι παίκτες αποφάσισαν να διαθέσουν 100.000 ευρώ για τους απόρους της πρωτεύουσας. «Ως δήμος θα συμβάλουμε τα μέγιστα για να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το νταμπλ και τα παιδιά ήρθαν εδώ για να υλοποιήσω την υπόσχεση που τους έδωσα για το πριμ. Οι παίκτες αποφάσισαν από κοινού να δώσουν 100.000 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων και για αυτό καλέσαμε και τον δήμαρχο, Νικήτα Κακλαμάνη, για να του παραδώσουμε τα χρήματα. Ο Παναθηναϊκός δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και την αγάπη του για την πόλη των Αθηνών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

«Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και ευχαριστούμε την ομάδα για την πρωτοβουλία της. Χαίρομαι που ο πρόεδρος και ο σύλλογος κατανοούν τα προβλήματα της Αθήνας», είπε με τη σειρά του ο κ. Κακλαμάνης, ενώ διαβεβαίωσε πως «… εμείς ως δήμος θα συμβάλουμε τα μέγιστα για να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο. Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί να δρομολογήσει μια λύση για το γήπεδο. Να γίνει η διπλή ανάπλαση και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Ο δήμος στηρίζει την προσπάθεια αυτή και ελπίζω να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες. Από την Κυβέρνηση εξαρτάται να πει το μεγάλο "ναι" ή το μεγάλο "όχι"».

Ο Γιώργος Καραγκούνης, από την πλευρά του, είπε: «Οπως τα είπε ο πρόεδρος. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω. Δίνουμε μεγάλη χαρά στους άστεγους και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε μια εποχή κρίσης. Το κάναμε με μεγάλη ευχαρίστηση», ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σημείωσε: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να κάνουν αυτή την κίνηση για τους ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω αυτή η κίνηση να σημαίνει πολλά γι' αυτούς. Το τρόπαιο είναι βαρύ, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτή την επιτυχία και μπορούμε να τη μοιραστούμε. Είναι μέρος της δουλειάς μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε ένα κομμάτι του πριμ μας. Το κάναμε από την καρδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES