9 Απρ 2010

Προβλήματα και «καμπάνες»

Προβλήματα και «καμπάνες»Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή έμειναν Λεντέσμα και Μπράβο, καθώς ο μεν πρώτος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος αναχώρησε για την Ισπανία λόγω προσωπικού προβλήματος. Νοκ άουτ τέθηκε και ο Πάρντο λόγω μίας σύσπασης στον τραπεζοειδή. Οι τρεις αυτές απουσίες προστέθηκαν στις ήδη γνωστές τιμωρημένων Μαρέσκα, Πάντου, Αβρ. Παπαδόπουλου, των τραυματιών Ντουντού, Ζαϊρί, Μέλμπεργκ, αλλά και των περιθωριοποιημένων Λούα Λούα και Ντάτολο. Το παρήγορο για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι πως προπονήθηκαν κανονικά ο Όσκαρ και ο Λεονάρντο, που θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Βαλεριάνος, Φετφατζίδης και Νικλητσιώτης. Οι παίκτες που επέλεξε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι οι: Κόβατς, Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ, Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 14:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, προτού αναχωρήσουν για την Κομοτηνή.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα και τον Ματ Ντάρμπισαϊρ για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχαν υποπέσει πρόσφατα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να αρχίσει και πάλι προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και ο άλλος… περιθωριοποιημένος Χέσους Ντάτολο.

Κολομβιανοί στο στόχαστρο

Από το μικροσκόπιο ανθρώπου του Ολυμπιακού περνούν δύο ταλαντούχοι Κολομβιανοί ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το «ΦΩΣ». Πρόκειται για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Νασιονάλ, Τζιοβάνι Μορένο και τον 26χρονο εξτρέμ Γιουλιάν Αντσίκο της Ιντεπεντιέντε.

Ο πρώτος είναι αριστεροπόδαρος, παίζει ως επιτελικό χαφ ή μεσοεπιθετικός και είναι πολύ ψηλός (1,90μ.), έχοντας πέρυσι 16 γκολ σε 34 συμμετοχές και φέτος ήδη 6 τέρματα σε 11 εμφανίσεις. Είναι ήδη έξι φορές διεθνής, σκοράροντας δύο φορές. Ο δεύτερος είναι δεξιοπόδαρος, αλλά χρησιμοποιείται και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής. Πέρυσι είχε 32 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ φέτος έχει δέκα παρουσίες, χωρίς να σκοράρει. Είναι ήδη 22 φορές διεθνής, έχοντας πετύχει και ένα τέρμα. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είναι το γεγονός ότι τους έχουν παρακολουθήσει ήδη σε αρκετά παιχνίδια.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, ο Νάτσο Σκόκο φαίνεται πως έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Οι δυσκολίες που υπάρχουν πάντως για την απόκτησή του είναι δεδομένες, αφού ο Παναθηναϊκός φέρεται να τον διεκδικεί, ενώ η διοίκηση της ΑΕΚ θα προτιμούσε να τον πουλήσει σε ομάδα του εξωτερικού, για να αποφύγει τη γκρίνια των οπαδών. Όσο για τον Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, είναι μέσα στους παίκτες που εξετάζονται, αλλά δεν αποτελεί πρώτη επιλογή, παρότι μένει ελεύθερος από την Μπλάκμπερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES