9 Απρ 2010

«Θα κινηθούμε νομικά…»

«Θα κινηθούμε νομικά…»Ατυχή και επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο δικηγόρος της Ανδρονίκης Τυχερού, Γιάννης Μαρακάκης, τα όσα υποστήριξαν οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τον τραυματισμό της υπαλλήλου ασφαλείας της ομάδας. Παράλληλα τόνισε πως η πλευρά της άτυχης κοπέλας θα κινηθεί νομικά εναντίον της «πράσινης» ΠΑΕ αν επαναληφθούν οι ισχυρισμοί αυτοί.

«Ατυχώς ακούστηκαν όσα ακούστηκαν. Θεωρώ πως ήταν προϊόν πολύ κακής ενημέρωσης. Διαφορετικά αποτελούν πολύ σοβαρό λόγο για να κινηθεί νομικά εναντίον της ΠΑΕ η κυρία Τυχερού, στηριζόμενη στο γεγονός ότι υπηρετούσε τον Παναθηναϊκό επί μία τριετία ως σεκιούριτι της ομάδας, συνεπώς ο εργοδότης της είναι η επίσημη ΠΑΕ. Εργοδότης ήταν μία εταιρεία σεκιούριτι που ήταν άμεσα συμβεβλημένη με την ΠΑΕ. Η κοπέλα δεν ήταν ανειδίκευτη, ήταν εκπαιδευμένη και εργαζόταν πάνω από τρία χρόνια σε αγώνες του Παναθηναϊκού και της Εθνικής», τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος της κ. Τυχερού.

Παράλληλα, κατέρριψε τον ισχυρισμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί επιπόλαιου τραυματισμού. «Γνωρίζω τις ανάγκες των ΠΑΕ όταν βρίσκονται ενώπιον του αθλητικού δικαστή. Πολλά πράγματα μπορούν να λεχθούν. Εν προκειμένω, μιλάμε για έναν σοβαρότατο κι όχι επιπόλαιο τραυματισμό. Δεν θα επιστρέψει άμεσα στην εργασία της και αμφιβάλλω αν θα επιστρέψει ποτέ στο μέλλον. Οι συνέπειες για την κοινωνική και επαγγελματική της ζωή είναι μεγάλες. Νομίζω πως ποτέ δεν θα επιστρέψει στην εργασία της. Έχει ακρωτηριαστεί ο αντίχειρας σχεδόν από τη βάση, διαμελίστηκε γιατί ήταν σε άμεση επαφή με το πυροτέχνημα, ενώ έχει κοπεί ένα κομμάτι από τον δείκτη και έχει τραύματα και στα υπόλοιπα δάχτυλα».

Όσο για τις αξιώσεις της Ανδρονίκης Τυχερού από τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κ. Κάρμης με διαβεβαίωσε ότι τον είχαν ενημερώσει διαφορετικά για την κατάσταση της υγείας της. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω, αλλά επειδή αυτά ειπώθηκαν ενώπιον του αθλητικού δικαστή για να πέσει ο Παναθηναϊκό στα μαλακά, οι αξιώσεις της κυρίας Τυχερού απέναντι σε όλους τους υπεύθυνους είναι πολύ μεγάλες. Ήταν ατυχείς δηλώσεις, επιστημονικές φαντασίας. Αν το ξανακούσω, θα στραφούμε νομικά εναντίον τους. Είναι δύο τα σημεία που μας ενδιαφέρουν. Το πρώτο είναι η αποκατάσταση της υγείας της κοπέλας και το δεύτερο αφορά στην αποζημίωση και την επαγγελματική της αποκατάσταση».

Τέλος, άφησε αιχμές για τη δικαιοσύνη, καθώς θα έπρεπε να επέμβει αυτεπαγγέλτως. «Αυτού του είδους τα αδικήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως και ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να κινήσει τις διαδικασίες εντός μηνός. Επιτρέψτε μου να μη μιλήσω για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES