10 Απρ 2010

Βαζάκας: «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Γρηγορόπουλο»!

Βαζάκας: «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Γρηγορόπουλο»!Ο κ. Βαζάκας εξέπληξε τους πάντες στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της Ηλιούπολης με την Καλαμάτα (3-1). Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της «Μαύρης Θύελλας», Γιώργο Γρηγορόπουλο, επειδή έφυγε μέσα σε 20 μέρες από τους Μεσσήνιους και ανέλαβε την αθηναϊκή ομάδα. Τόνισε, πάντως, ότι προσωπικοί ήταν οι λόγοι της απόφασής του. Ενοχλημένος με τον Ντε Βινσέντι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης λόγω της αποβολής του, παράπονα από το διαιτητή.

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών

Γιώργος Βαζάκας

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Γρηγορόπουλο που έφυγα από την Καλαμάτα. Ήθελα πάρα πολύ καιρό να το πω αυτό και ευτυχώς που μου δίνεται τώρα η ευκαιρία. Έχω μιλήσει μαζί του, του έχω εξηγήσει τους λόγους που έφυγα, οι οποίοι είναι προσωπικοί. Είναι από τους πλέον τίμιους και σοβαρούς παράγοντες στη Β' Εθνική και εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτόν και την οικογένειά του. Μπήκαμε πάρα πολύ νευρικά στο πρώτο ημίχρονο. Πριν το ματς ξέραμε ότι αν παίρναμε τη νίκη αυτή θα ήταν ουσιαστική για τη σωτηρία μας. Πλέον, κοιτάμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Ο Σαρμιέντο και ο Μουνιόθ (Κοράλες) άλλαξαν όλο το παιχνίδι. Βρήκαμε πολλούς χώρους στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου γιατί έδειξαν προσωπικότητα και γύρισαν το ματς».

Θανάσης Κολιτσιδάκης

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και ένα ματς οριακό, όπως είναι και τα υπόλοιπα. Στο 29' έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κόκκινη στην Ηλιούπολη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, βάλαμε ένα γκολ χωρίς να κινδυνεύσουμε. Είχαμε ευκαιρίες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να τελειώσουμε το ματς, αλλά μετά την ισοφάριση που δεχτήκαμε και την κόκκινη κάρτα του Ντε Βινσέντι, ήμασταν σαν χαμένοι. Είμαι πάρα πολύ ενοχλημένος από την κίνηση του Ντε Βινσέντι, χάνουμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Προσπαθήσαμε και με δέκα παίκτες και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES