9 Απρ 2010

Κώτσιος: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΣ»

Κώτσιος: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΣ»Την ανάγκη να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα είτε υποβιβαστεί, τόνισε ο Ηλίας Κώτσιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πολύπειρος αμυντικός δήλωσε ευθαρσώς πως οι Ηπειρώτες ουδέποτε έγιναν ομάδα στη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν πέταξε λευκή πετσέτα και εξέφρασε την πίστη για νίκη επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο στο κρίσιμο ματς της Κυριακής.

«Ο ΠΑΣ έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και όχι μόνο στο γκολ. Δεν ήμασταν ομάδα από την αρχή της χρονιάς και η αμυντική μας λειτουργία ήταν τραγική. Είναι πολλά τα γκολ που έχουμε δεχτεί για μία ομάδα που προσπαθεί να σωθεί. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και πρέπει να το παραδεχτούμε. Η ομάδα έχει καλές μονάδες, ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και ταλέντο, αλλά δεν γίναμε ποτέ ομάδα και αυτό ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Πρέπει η ομάδα να οργανωθεί πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα, ώστε να επανέλθει-αν τελικά υποβιβαστεί-στη μεγάλη κατηγορία. Πρέπει να αλλάξουν πολλά, είτε υποβιβαστούμε, είτε σωθούμε. Δεν γίνεται μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ να μάχεται για τη σωτηρία της, αλλά πρέπει να έχει μεγαλύτερους στόχους. Αυτή η ομάδα με τον κόσμο και τη δυναμική που έχει μπορεί και πρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βλέπουμε ομάδες με 1.000 φιλάθλους, ο ΠΑΣ πρέπει να πηγαίνει καλύτερα».

Ο 33χρονος στόπερ εξακολουθεί να ελπίζει πως έστω και την ύστατη στιγμή, ο ΠΑΣ θα αποφύγει τον υποβιβασμό. «Εμείς πραγματικά πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον Εργοτέλη. Πάμε στην Κρήτη για να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Αλλά και πάλι δεν εξαρτάται η τύχη μας μόνο από μας, αλλά και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Hellas On Line κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Μπήκαμε με το σκεπτικό να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να βάλουμε ένα γκολ ώστε να μεταφέρουμε το άγχος στον Παναθηναϊκό. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός, δεν απειληθήκαμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES