9 Απρ 2010

Χρειάζονται «ψαγμένες» μεταγραφές

Χρειάζονται «ψαγμένες» μεταγραφέςΟ Ολυμπιακός είναι βέβαιο πως χρειάζεται αρκετές και καλές μεταγραφές ενόψει της νέας χρονιάς. Καλές μεταγραφές όμως δεν σημαίνει να κοστίζει η κάθε μία 7 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντάτολο δηλαδή κοστολογείται 5,5 εκατομμύρια από τη Νάπολι, εδώ ο Γκαλέτι είχε αποκτηθεί με 2 εκατομμύρια. Ο Κοβάσεβιτς δεν είχε κοστίσει απολύτως τίποτα και ο Ντιόγο 10 εκατομμύρια ευρώ!

Θα προτιμούσα, προσωπικά, τον ελεύθερο Γιοβάνοβιτς από τον ακριβοπληρωμένο Ντάτολο. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει, ειδικά στις φετινές μεταγραφές να έχει ένα συγκεκριμένο και ξεκάθαρο σχέδιο. Επιπλέον το πρόβλημα σε αυτή την ομάδα είναι πως δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να εκμεταλλευτούν τα φυτώρια και να βγάλουν παίκτες μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας. Όχι μόνο δεν μπορούν να βγάλουν παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά, αλλά δυσκολεύονται ακόμα και για να βρουν γηγενείς να δηλωθούν στις λίστες της ΟΥΕΦΑ.

Οσον αφορά τις… ανακαλύψεις τους στο εξωτερικό, θα μου επιτρέψετε να είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική. Δεν έχω κανένα θετικό δείγμα εώς τώρα, όσον αφορά το σκάουτινγκ. Δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να μπορεί να με πείσει πως οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πώς να ανακαλύπτουν τα ταλέντα πρώτοι.

Τελοσπάντων η ουσία για μία ακόμη φορά είναι το ποιος θα διαλέξει παίκτες και ποιος θα αποφασίσει τις μεταγραφές. Και κυρίως αυτός που θα αποφασίσει να έχει γνώση, αλλά και την ψυχραιμία να αποφασίσει με βάση το καλό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES