17 Απρ 2010

AEK: Δεν φεύγει εύκολα ο Σκόκο

AEK: Δεν φεύγει εύκολα ο ΣκόκοΜόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ, ιδιαίτερα μετά τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τον μάνατζερ του Αργεντινού. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και τα πάντα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να ανανεώσει με την Ένωση. Στο προσκήνιο ο Καστίγιο, την ώρα που ο Γκρέταρσον βλέπει προς Σκανδιναβία. Επιστροφή Γκερέιρο με Αστέρα, γαλλικά «μάτια» για Τζεμπούρ.

Τι κι αν ο Σταύρος Αδαμίδης, δήλωνε «ανοιχτός» σε πώληση του Σκόκο ακόμα και στην Ελλάδα; Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξάφνιασε τον μάνατζερ του Αργεντινού, όταν τον ρώτησε για τις προτάσεις που έχει για τον παίκτη του. Ο Παύλος Διαννής (περί ου ο λόγος), δεν είχε κάτι χειροπιαστό και από αυτά που ειπώθηκαν στη συνάντηση, αντιλήφθηκε ότι θα πρέπει να φέρει πολύ μεγάλη πρόταση για να δελεάσει τους ιθύνοντες της Ένωσης, που η αλήθεια είναι ότι έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση με το θέμα.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Σκόκο αιφνιδιάστηκε από την αναπάντεχα καλή πρόταση που δέχθηκε για τον πελάτη του (800.000 ευρώ στάνταρ, συν μπόνους). Έτσι, ο Διαννής κατάλαβε ότι ο Σκόκο για να πάρει την ελευθέρας του από τους «κιτρινόμαυρους» θα πρέπει να παρουσιάσει πρόταση άνω των τριών εκατ. ευρώ και από ομάδα του εξωτερικού πρωτίστως.

Στα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Το όνομα που ακούγεται το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Σεγούντο Καστίγιο. Ο 28χρονου κεντρικός χαφ από τον Ισημερινό (45 φορές διεθνής με 2 γκολ), φαίνεται να αρέσει στον Μπάγεβιτς και είναι μια περίπτωση που εξετάζεται προσεκτικά. Άλλωστε, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο, όπως και ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον γνωρίζει, μια και τον είχε ως παίκτη στην ομάδα του το 2006. Μάλιστα, ο μάνατζερ του μέσου που αγωνίζεται στη Γουλβς (8 συμμετοχές στην Premiership) δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και του «Ντούσκο».

Πέρα από τον Καστίγιο, η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Ο Άρνααρ Γκρέταρσον «σηκώνει τα μανίκια» και πιάνει δουλειά ρίχνοντας τα δίχτυα του στη Σκανδιναβία. Οι παίκτες που φαίνεται να κοιτάει είναι οι Εμίρ Κούγιοβιτς (22χρονος επιθετικός της Χάλμσταντ), Μίκαελ Αλμπέμπακ (22χρονος στόπερ της Έρεμπρο), τον Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά και τον Ανέστη Αργυρίου του Πανθρακικού.

«Παγκίτης» Μπλάνκο, Γκερέιρο και πάλι

Παράλληλα, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως όλα δείχνουν, σε αυτό θα επιστρέψει ο Ρότζερ Γκερέιρο που είχε να αγωνιστεί βασικός από τις 6 Δεκεμβρίου! Μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε (λοίμωξη στο αιμοποιητικό σύστημα) ο αριστεροπόδαρος χαφ θα πάρει ξανά φανέλα βασικού, με σκοπό να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του το καλοκαίρι. Πάντως, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκινήσει δίπλα στους Μαντούκα, Γκέντσογλου.

Αντιθέτως, στον πάγκο θα είναι (για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι) ο Ίσμαελ Μπλάνκο, αφού την τριπλέτα της επίθεσης θα πλαισιώσουν οι Τζεμπούρ, Σκόκο και Λεονάρντο. Για τον Αλγερινό, θα υπάρχουν «μάτια» της Τουλούζ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Οι Γάλλοι ενδιαφέρονται για τον «τρομοκράτη» και ο Μπάγεβιτς θα τον ρίξει από την αρχή στον αγώνα για να τον τσεκάρουν καλύτερα από τις κερκίδες του σταδίου. Άλλωστε, τόσο η «Ένωση», όσο και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούν την υλοποίηση της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES