17 Απρ 2010

ΠΑΟΚ: Σάντος και νέοι… Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Σάντος και νέοι… ΒιεϊρίνιαΑνανεώσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ που έδεσε και τον Λίνο μέχρι το 2012 και τώρα του απομένει μόνο το θέμα του προπονητή. Ο Φερνάντο Σάντος κρατάει «κλειστά τα χαρτιά» του ενόψει της συνέχειας, αν και στη διοίκηση υπάρχει αισιοδοξία ότι και αυτό το ζήτημα θα έχει αίσιο τέλος. Ελαφρώς μειωμένο θα είναι το μπάτζετ τη νέα σεζόν, τη στιγμή που ο Βρύζα θα αναζητήσει νέους… Βιεϊρίνια. Παπάζογλου και Φωτάκης διεκδικούν μια θέση για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τους Βλάνταν Ίβιτς, Πάμπλο Γκαρσία και Κώστα Χαλκιά, των οποίων τα θέματα «έκλεισαν» θετικά για τον ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά του Λίνο να ανανεώσει με τον σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος ανανέωσε μέχρι το 2012 με ελαφρώς βελτιωμένες αποδοχές (300.000 ευρώ), ως επιβράβευση της καλής χρονιάς που κάνει. Την ανανέωση επιθυμούσε και ο 32χρονος μπακ, αφού όπως δήλωσε: «Ήταν κάτι που ήθελα πολύ, αφού όσο καιρό βρίσκομαι εδώ, διαπίστωσα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πολύ μεγάλη δυναμική που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη που δείχνει σε μένα και την οικογένεια μου».

Πλέον, η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ είναι το θέμα του Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή του στην πατρίδα του, αλλά ο Ζαγοράκης ευελπιστεί πως θα τον πείσει να μείνει και τη νέα χρονιά. Το θέμα του Πορτογάλου θα ξεδιαλύνει οριστικά στα μέσα Μαΐου, αφού προέχουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Βέβαια, μπορεί η ομάδα να συγκεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της και δη, στα πλέι οφ, αλλά στη διοίκηση σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα. Με τα δεδομένα που προκύπτουν, το μπάτζετ των μεταγραφών θα είναι ακόμα μικρότερο σε σχέση με το περσινό, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν θέλουν να ξεφύγουν και μετά να… τρέχουν. Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς διεκδίκησαν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος, χάρη στις εύστοχες μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και με το ίδιο πλάνο θα πορευτούν και φέτος. Οι Ζαγοράκης και Βρύζας γνωρίζουν που «πονάει» η ομάδα και στοχεύουν σε εύστοχες κινήσεις το καλοκαίρι, ελπίζοντας ο ΠΑΟΚ να πέσει πάνω σε νέους… Βιεϊρίνια.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Σάντος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σχήμα 4-4-2, με τους Χαλκιά, Λίνο, Αραμπατζή, Σαβίνι, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου να μοιάζουν οι επικρατέστεροι για την αρχική ενδεκάδα. Αν τελικά ο Πορτογάλος αλλάξει το σχήμα σε 4-3-3, τη θέση του Παπάζογλου θα πάρει ο Φωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES