17 Απρ 2010

ΟΣΦΠ: Πλέι οφ και Μορένο

ΟΣΦΠ: Πλέι οφ και Μορένο Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη (19:00, Kυριακή, NovaΣΠΟΡ FM 94.6,ΝΕΤ), ετοιμάζονται για τα πλέι οφ και κινούνται για την απόκτηση του Τζιοβάνι Μορένο. Ο πρόεδρος της Νασιονάλ, ομάδα στην οποία ανήκει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Χουάν Κάρλος ντε λα Κουέστα, μίλησε για έντονο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη. Σκέψεις για λύση από τη Γαλλία για το θέμα του προπονητή. Με λύσεις ανάγκης για νίκη κόντρα στον Άρη.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παρακολουθείται από τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά, ο οποίος βρίσκεται στην Κολομβία και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παίκτης έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα στην Κολομβία, παρατείνοντας την παραμονή του εκεί, για να παρακολουθήσει για τέταρτο συνεχόμενο ματς τον παίκτη.
Επαφές, αλλά όχι πρόταση!

Ο πρόεδρος της Νασιονάλ, Χουάν Κάρλος ντε λα Κουέστα, δήλωσε πως «είναι πολλοί οι εκπρόσωποι των ομάδων του εξωτερικού που έχουν προσεγγίσει τον Μορένο, αλλά η μόνη συγκεκριμένη πρόταση είναι από τον Ολυμπιακό». Κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώνουν στον Πειραιά, όπου τονίζουν πως έχουν υπάρξει κάποιες επαφές, αλλά όχι συγκεκριμένη πρόταση προς τη Νασιονάλ. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το πόσα χρήματα θα ζητήσουν οι Κολομβιανοί, αλλά και από την εισήγηση του Δημήτρη Μπαρμπαλιά.

Δίχτυα στη Γαλλία για προπονητή

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται για να «κλείσουν» το θέμα του προπονητή και αυτό γιατί φέτος… την πάτησαν με την απόκτηση του Ζίκο. Στον Πειραιά θέλουν να αποφύγουν όσα έγιναν με τον Βραζιλιάνο γι’αυτό και εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ρίξει δίχτυα στη Γαλλία καθώς προορίζονται για γαλλικό μοντέλο. Πάμπλο Κορέα, Ζαν Φερναντέζ και Φιλίπ Μοντανιέ είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται ενώ το… μεγάλο κόλπο με τον Κλοντ Πιέλ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Ο Κορέα είναι Ουρουγουανός και εργάζεται στη Νανσί. Ξέρει καλά τι σημαίνει γαλλικό πρωτάθλημα αφού εκεί εργάζεται από το 1995. Ο Φερναντέζ είναι ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει φέτος την ομάδα-όνειρο της Οσέρ και αρέσει αρκετά ενώ ο Μοντανιέ κοουτσάρει τη Βαλενσιέν και θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους προπονητές στη Γαλλία.

Χωρίς εννιά βασικούς κόντρα στον Άρη

Αποδεκατισμένος θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Άρη στον αγώνα της Κυριακής, για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ). Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Ντουντού και Μέλμπεργκ, που προπονούνται μεν κανονικά, αλλά είναι ανέτοιμοι και θα επανεμφανιστούν στα πλέι οφ. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τιμωρημένοι Νικοπολίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος και Μήτρογλου, οι τραυματίες Νταρμπισάιρ και Στολτίδης, ο Ζαϊρί που έχει χάσει πολλές προπονήσεις και ο μονίμως απών Γκαλέτι.

Η πιθανότερη σύνθεση για τον Ολυμπιακό σε σχήμα 4-3-3 είναι η ακόλουθη: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Όσκαρ, Λούα Λούα, Ντιόγο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι
Κόβατς, Πάντος, Λεονάρντο, Μπράβο, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στα play-offs με 4 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES