17 Απρ 2010

''ΜΙΣΟΣ'' Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ..

Κυριολεκτικά ''μισός'' θα πάει την Κυριακή ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ στο Ελληνικό να αγωνιστεί με τον ΕΘΝΙΚΟ. Θάλεγε κανείς ότι πρόκειται για ''διαβολική σύμπτωση'' αφού και στον πρώτο γύρο σχεδόν τα ίδια προβλήματα αντιμετώπισε και ο ΕΘΝΙΚΟΣ και ήλθε ''μισός'' να παίξει στην Κέρκυρα !!!!
Ακολουθούν δυό ανακοινώσεις από το επίσημο site της ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κέρκυρα που διεξήχθη,στις 16:00 στο βοηθητικό γήπεδο.Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια, σκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με τελειώματα φάσεων ύστερα από ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε πρόγραμμα, με ασκήσεις τεχνικής-τακτικής και διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Λαμπρόπουλος δεν προπονήθηκε με την ομάδα και συνέχισε με ασκήσεις και πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο, ενώ oι Λουρένσο και Ιωάννου προπονήθηκαν κανονικά και ολοκλήρωσαν το σημερινό πρόγραμμα χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις.
Ο Σμάρτ δεν ακολούθησε το δεύτερο μέρος της προπόνησης, λόγω διαστρέματος στην ποδοκνημική χώρα.
Επίσης και ο Φλάβιο αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Αμφότεροι θα εξεταστούν άμεσα από τον ιατρό της ομάδας μας κ.Α.Κοσκινά προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος, του τραυματισμού τους.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στο Ε.Α.Κ.Κέρκυρας.
Αμέσως μετά, ο προπονητής της ομάδας μας κ.Μ.Τεννές θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ομάδα του Εθνικού, η οποία το απόγευμα θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ο Α.Ο.Κέρκυρα Π.Α.Ε σας ενημερώνει ότι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ,Βενέτης Αναστάσιος, Γκουστάβο Νακαράτο  και Μπέρνς Νέιθαν,   θα εκτίσουν την ποινή τους, λόγω καρτών(μία αγωνιστική), στον αγώνα της Kυριακής, απέναντι στην ομάδα, του Εθνικού στα πλαίσια της 30ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 2009-10.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES