17 Απρ 2010

ΠΑΟ: Αγώνας για Σκόκο

ΠΑΟ: Αγώνας για ΣκόκοΟ Παναθηναϊκός έχει ακόμη δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν κάνουν ταυτόχρονα και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Στο «τριφύλλι» έχουν πάντα το βλέμμα τους και στις εξελίξεις στην υπόθεση του Νάτσο Σκόκο και φαίνεται πως είναι έτοιμοι να «χτυπήσουν» ανά πάσα στιγμή τον παίκτη. Ποιος ο ρόλος του Σεμπάστιαν Λέτο στην υπόθεση. Πολλά τα διαπραγματευτικά «όπλα». Χωρίς Σισέ και με αλλαγές αύριο στα Γιάννενα.

Ο 25χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο προορίζεται για τη θέση που Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος φαίνεται πως οδεύει προς τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται λοιπόν για μια θέση που οι «πράσινοι» καίγονται να καλύψουν. Ο μάνατζερ του Σκόκο, Παύλος Διαννής, είχε συνάντηση την Πέμπτη με τον Σταύρο Αδαμίδη, αλλά φάνηκε πως το σίριαλ της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του με την ΑΕΚ θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και περιμένουν να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή. Ο Σεμπάστιαν Λέτο βέβαια έχει αρχίσει να κάνει τη δουλειά του έχοντας αρχίσει το «ψηστήρι» στον παίκτη της ΑΕΚ. «Έλα στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι πολύ καλύτερα από ότι στον Ολυμπιακό και θα πάρουμε και τα επόμενα χρόνια πρωτάθλημα» φέρεται να έχει πει σε επικοινωνία του με τον συμπατριώτη του ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Σε ότι έχει να κάνει με το κόστος της μεταγραφής, αυτό ξεκινά από τα 3-3.5 εκατομμύρια και δεν πρόκειται να πέσει πιο κάτω σε καμία περίπτωση. Οι πρωταθλητές είναι διατεθειμένοι εκτός από χρήματα, να προσφέρουν στην «Ένωση» και κάποιον παίκτη με τους Πετρόπουλο, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλο να είναι οι επικρατέστεροι.

Με πολλές αλλαγές στα Γιάννενα

Ανάσες σε αρκετούς βασικούς θα δώσει την Κυριακή ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» έπειτα από συνομιλία που είχε με τον Τζιμπρίλ Σισέ αποφασίστηκε ο Γάλλος επιθετικός των πρωταθλητών να μείνει στην Αθήνα και να ξεκουραστεί ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη. Εκτός του Γάλλου φορ, στην Αθήνα έμειναν και οι τιμωρημένοι Νίνης, Καραγκούνης, Σαριέγκι. Ο Νιόπλιας είναι λογικό πως θα δώσει φανέλα βασικού στον αυριανό αγώνα κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ σε πολλούς παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES