23 Μαρ 2010

Πάει από τώρα για στόπερ

Για την απόκτηση του στόπερ που θα ενισχύσει την άμυνα του Παναθηναϊκού κινείται το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Αντωνίου. Όπως αναφέρει η «SportDay», ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» στα πλαίσια των επαφών του πραγματοποίησε χθες ταξίδι-αστραπή. Ο κ. Αντωνίου κινείται με απόλυτη μυστικότητα για συγκεκριμένους παίκτες.

Στη λίστα με τους υποψήφιους κεντρικούς αμυντικούς βρίσκονται τα ονόματα του Κάτα Ντίας (της Χετάφε) και του Περ Κρόλντρουπ (της Φιορεντίνα), όμως οι «πράσινοι» κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις. Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται αποφασισμένοι να ξεκινήσουν τις μεταγραφές του καλοκαιριού από τον στόπερ, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και να ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν την ομάδας.

Κάποιοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να κάνουν νωρίς μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, όταν ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ούτε το μπάτζετ ούτε αν θα συνεχίσουν ο Πατέρας και ο Αντωνίου. Οι διοικούντες την ΠΑΕ απαντούν πως μπορεί να γίνει η πρώτη μεταγραφή ανεξάρτητα από τις εξελίξεις του καλοκαιριού.

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις, με το Δ.Σ. της ΠΑΕ να αποφασίζει το ύψος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου (περίπου 30 εκατ. ευρώ), τον Νικόλα Πατέρα να αποφασίζει αν θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ και θα αποφασιστεί η παραμονή των Αντωνίου, Νιόπλια.

Νιόπλιας: «Έχουμε μπροστά μας κρίσιμα ματς»

Το απόλυτο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας ζήτησε ο Νίκος Νιόπλιας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στους παίκτες του Παναθηναϊκού. «Θίχτηκε ο εγωισμός μας απ' αυτή την ήττα. Δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε ουσιαστικά το πρωτάθλημα, ωστόσο έχουμε μπροστά μας κρίσιμους αγώνες και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες», ανάφερε μεταξύ άλλων ο Μακεδόνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θέλω να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ώστε εμείς να είμαστε αυτοί που θα χαρούν στο τέλος και να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα. Το καλό είναι ότι έχουμε και το ματς Κυπέλλου σύντομα. Μην ξεχνάτε ότι μας ενδιαφέρει πολύ και αυτός ο στόχος και θα πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να είμαστε πιο ήσυχοι στη ρεβάνς».

Το πλάνο του Νιόπλια

Ο 45χρονος προπονητής δεν προτίθεται να παρατάξει με πολλές αλλαγές τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Alpha) τους Γιαννιώτες στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine. Ο κ. Νιόπλιας θα κάνει τρεις αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, ο Βύντρα θα επιστρέψει στα δεξιά, αφού ο Σεϊταρίδης δεν είναι ακόμα σε φουλ επίπεδο φυσικής κατάστασης και ο Καντέ θα παίξει αριστερά. Ο Κατσουράνης θα παραμείνει στόπερ με παρτενέρ τον Μπιέρσμιρ, ο οποίος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» μετά το παιχνίδι στη Λιέγη.

Φανέλα βασικού θα πάρει ο Νίνης (αντί του Καραγκούνη), με τον οποίο θα παίξουν στο κέντρο ο Σιμάο και ο Ζιλμπέρτο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λέτο και τη θέση του είναι πιθανό να πάρει ένας εκ των Ρουκάβινα, Κλέιτον. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σισέ και δεξιά ο Σαλπιγγίδης.

Χθες προπονήθηκαν ατομικά οι Σαριέγκι, Μαρίνος, Δάρλας, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος. Θεραπεία έκανε ο Σπυρόπουλος, ενώ ο Μαχλελής απουσίαζε λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Νέων.

Το άγνωστο επεισόδιο…

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήγε πολύ δυνατά σε μία φάση, όταν ετοιμαζόταν να σουτάρει ο Κώστας Κατσουράνης, κι ευτυχώς δεν τραυμάτισε τον συμπαίκτη του. Ο διεθνής μέσος, όμως, εκνευρίστηκε και αντέδρασε άσχημα με τη σειρά του. Κλότσησε στη γάμπα τον νεαρό παίκτη, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν... γαλλικά και πριν έρθουν στα χέρια, παρενέβη ο Νίκος Νιόπλιας και τους έδιωξε από την προπόνηση. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να διαρρεύσει το συγκεκριμένο επεισόδιο για να μην είχε πρόβλημα η ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο συμβάν δεν δόθηκε συνέχεια, αλλά ο Χριστοδουλόπουλος αισθανόταν ενοχλήσεις την Κυριακή το πρωί και για αυτό τον λόγο αποκλείστηκε από την αποστολή του «τριφυλλιού».

Ρεκόρ τα 61.135 εισιτήρια

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού γέμισαν απ' άκρη σ' άκρη το Ολυμπιακό Στάδιο. Καρφίτσα δεν έπεφτε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής και τα 61.135 εισιτήρια που κόπηκαν αποτελούν ρεκόρ από το 2005 κι έπειτα, όταν επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES