23 Μαρ 2010

«Κλείνουν» εκκρεμότητες

«Κλείνουν» εκκρεμότητεςΑν μη τι άλλο η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δραστήρια… Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει καθημερινά γεμάτη ατζέντα με ζητήματα, αγωνιστικά και μη, που χρήζουν άμεσης διευθέτησης για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Τα περισσότερα προβλήματα βρίσκουν λύση και μετά από αρκετό καιρό η «Ένωση» δεν εμφανίζεται ακέφαλη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου εξασφάλισε σε χθεσινοβραδυνή συνάντηση με το Νίκο Νοτιά τη διαβεβαίωση του τελευταίου πως ως την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν 1,3 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν και για τη σύμβαση χρήσης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα με ετήσιο «ενοίκιο» 720.000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί από την επόμενη γενική συνέλευση στα μέσα Απριλίου.

Παράλληλα, από σήμερα θα συνεχίσουν οι πληρωμές των παικτών για το μήνα Δεκέμβριο, ενώ υπάρχει δέσμευση πως σύντομα δεν θα υπάρχουν πλέον μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή δόσεων συμβολαίων και δεδουλευμένων. Εξάλλου, εντός της εβδομάδας θα γίνουν επαφές με τον Ισμαέλ Μπλάνκο για την επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές, ενώ θα γίνει πρόταση ανανέωσης και σε Μαντούκα, Λαγό και Ζεράλντο (μένουν ελεύθεροι), με μικρές ή μεγάλες μειώσεις αποδοχών. Παράλληλα η διοίκηση θα προσπαθήσει να «δέσει» με μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαια τους Σάββα Γκέντσογλου και Γιάννη Αραμπατζή, που δεσμεύονται ως το καλοκαίρι του 2011, προκειμένου να μην επαναληφθεί το… πάθημα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, που είναι κοινό μυστικό πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη Τζένοα και θα μετακομίσει στην Ιταλία ως ελεύθερος.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, που χθες τα είπε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο ζητώντας ισονομία από τη διαιτησία, θα έχει σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για το διακανονισμό του χρέους ύψους 1,2 εκατ. ευρώ που έχει η ΠΑΕ απέναντι στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα.

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου προέδρου αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα, αφού προέχει η διευθέτηση των παραπάνω, αλλά κι άλλων ζητημάτων προτού ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάσει το πλάνο του και δώσει απαντήσεις ενώπιον των εκπρόσωπων του Τύπου.

Αναζήτηση μπακ, ανησυχία για Σάχα

Ο Νίκος Γεωργέας τέθηκε νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ο Κάρλος Αραούχο είναι τιμωρημένος και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προβληματίζεται για το ποιος παίκτης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο. Υποψήφιοι είναι οι Γιάχιτς και Μάκος, που στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί κατ’ανάγκη ως μπακ, ενώ δεν αποκλείεται και η λύση του Ζεράλντο Άλβες, ο οποίος έχει ανταποκριθεί καλά όποτε έχει παίξει ως αριστερό μπακ. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Γκουστάβο Μαντούκα, ενώ σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Σεμπαστιάν Σάχα, ο οποίος έχει διάταση στον προσαγωγό και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό. Πάντως ο Γιάννης Αραμπατζής είναι σε ετοιμότητα για να αντικαταστήσει, αν χρειαστεί, τον Αργεντινό τερματοφύλακα.

* Για τη Νορβηγία αναχωρεί σήμερα ο Ταμαντανί Ενσαλίβα για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Λίλεστρομ, το οποίο πιθανότατα θα έχει διάρκεια τριών μηνών. Από την παραχώρηση του 28χρονου μέσου, που θα έμενε ελεύθερος τον Ιούνιο και δεν υπολογιζόταν από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 30.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES