24 Μαρ 2010

Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ

Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚΣε άμεσες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να προβεί ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ομάδας, σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο, Χάρη Κοσμάτο, προσπαθούν να μειώσουν τις δαπάνες και να μεταμορφώσουν την «Ένωση» σε ευέλικτη εταιρία. «Στρώνουν» τα πράγματα στις πληρωμές παικτών. Ετοιμάζεται διακανονισμός χρεών με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε γνώση των δυσκολιών πριν μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πλέον, όχι μόνο έχει λάβει τις αποφάσεις του, αλλά έχει ήδη μπει σε εφαρμογή το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ομάδας. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια εξυγίανσης παίζει ο αντιπρόεδρος, Χάρης Κοσμάτος, ο οποίος έχει αναλάβει την εποπτεία των οικονομικών της «Ένωσης». Ήδη, στα χέρια του προέδρου υπάρχει ένας ογκώδης φάκελος και ο κ. Αδαμίδης στο προσεχές διάστημα θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις.

Δεν πρόκειται να επαναληφθεί το φαινόμενο της πολύμηνης καθυστέρησης πληρωμών των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες της ΑΕΚ από σήμερα έχουν διαθέσιμα συνολικά 700.000 ευρώ που κατατέθηκαν στους λογαριασμούς τους την προηγούμενη ημέρα. Η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί, όπως διαμήνυσε ο Σταύρος Αδαμίδης και στον αρχηγό της ομάδας, Παντελή Καφέ.

Συνάντηση με την πρόεδρο της διοίκησης του ΟΑΚΑ, Αντωνία Ζαφειροπούλου, είχαν οι κ.κ Αδαμίδης και Δημαράκης με σκοπό τον διακανονισμό του χρέους 1,2 εκατ. ευρώ της ΠΑΕ.
Η πρόταση είναι να υπάρξει ρύθμιση της οφειλής σε μηνιαίες δόσεις και αποπληρωμή μέσα σε ένα έτος, κάτι που θα συζητηθεί στο Δ.Σ του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES