23 Μαρ 2010

Ώρα αποφάσεων

Ώρα αποφάσεωνΜε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Τρίτη. Η ατζέντα της συνάντησης των στελεχών του συλλόγου δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των κυρίων θεμάτων θα είναι αυτό της αύξησης του μεριδίου μετοχών του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο νεαρός επιχειρηματίας και συνέταιρος του Σωκράτη Κόκκαλη στην «Καραϊσκάκης ΑΕ» έχει ήδη το 10% των μετοχών της ΠΑΕ στην κατοχή του και έχει κάνει συζητήσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου. Κάποιες πηγές ανέφεραν πως θα αυξήσει σημαντικά το μερίδιό του, μέχρι και στο 45%, κάτι που αν γινόταν θα τον καθιστούσε πανίσχυρο, αφού ανάλογο μερίδιο έχει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Πάντως με τα τωρινά δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να αφήσει την προεδρία.

Πιθανότατα στο ΔΣ της ΠΑΕ θα συζητηθεί και το θέμα προπονητή. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παραμείνει στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν, αλλά ήδη αναζητείται μία «μόνιμη» λύση για τη νέα περίοδο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το φαβορί και ο Γιάννης Χρυσικόπουλος περιμένει το… σήμα από τη διοίκηση για να ταξιδέψει στην Ισπανία και να κλείσει τη συμφωνία. Επίσης, ενδέχεται να γίνει κουβέντα και για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, για την οποία έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κοβάσεβιτς και Τζόρτζεβιτς.

Τέλος, θα αποφασιστεί αν οι Πειραιώτες θα προβούν σε επίσημες καταγγελίες στον εισαγγελέα κατά του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Τιμωρημένοι και τραυματίες

Επτά κάρτες συμπλήρωσαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Έντσο Μαρέσκα για τους οποίους θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα επόμενα παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους. Όσον αφορά τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο (στον τένοντα) που είχε πονέσει πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τρίτη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό τη Δευτέρα και την Τρίτη και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES