31 Μαρ 2010

Μπαίνει δυνατά ο Λαυρεντιάδης!

Μπαίνει δυνατά ο Λαυρεντιάδης!Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθεί ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα ανεβάσει στο 20% το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, αφού υπήρξε συμφωνία στη χθεσινή συνάντησή του με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να συμφωνήσουν για τη συνιδιοκτησία της ΠΑΕ (45% ο καθένας και το 10% στον Ερασιτέχνη) μετά από δύο ή τρεις μήνες. Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν συζητά τέτοιο θέμα και για αυτό τον λόγο αντιπρότεινε στον 37χρονο επιχειρηματία να πάρει το υπόλοιπο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας άλλα 10 εκατ. ευρώ για να καλυφθεί η αύξηση, που ήταν ύψους 26 εκατ. ευρώ (20 εκατ. ευρώ του Λαυρεντιάδη, 4 εκατ. ευρώ του Κόκκαλη και 2 εκατ. ευρώ του Γιώργου Σαλονίκη).

Ο κ. Κόκκαλης φέρεται να είπε στον κ. Λαυρεντιάδη ότι το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας της ΠΑΕ θα το συζητήσουν το καλοκαίρι. Ο Κύπριος επιχειρηματίας αναμένεται να βάλει τα χρήματα την Τρίτη του Πάσχα και όχι σήμερα. Σύμφωνα με ανθρώπους του κ. Λαυρεντιάδη, δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία των δύο πλευρών. Τη χθεσινή ημέρα οι κ.κ. Χρυσικόπουλος και Ρογκόπουλος ήταν σε συνεχή επαφή, ενώ ο κ. Λαυρεντιάδης είχε στείλε ανθρώπους του στην ΠΑΕ και πήραν νέα οικονομικά στοιχεία που ήθελαν.

Μπάντοβιτς: «Όποιου δεν του αρέσει, να φύγει»!

Τη στήριξη της διοίκησης του Ολυμπιακού έχει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για τα τελευταία κρούσματα απειθαρχίας που παρουσιαστήκαν στην ομάδα. Για αυτό τον λόγο ο 41 ετών τεχνικός έθεσε εκτός ομάδας τους Ντάτολο και Λούα Λούα, ενώ δεν αποκλείεται να παρθούν σκληρότερα μέτρα σε ανάλογες περιπτώσεις. Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, ο Μπάντοβιτς είπε στους παίκτες:

«Τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει πολλά άσχημα. Έκανα υπομονή και τα ανέχθηκα, για το καλό του Ολυμπιακού. Αλλά ώς εδώ. Τώρα τελείωσαν αυτά. Μίλησα με τη διοίκηση και από εδώ και πέρα θα υπάρξουν άλλα πράγματα. Πήραμε αποφάσεις. Όποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, να πάει στη διοίκηση και να λύσει το συμβόλαιό του. Όποιου δεν του αρέσει, να σηκωθεί και να φύγει. Όποιος δεν τιμάει τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα πάει σπίτι του. Δεν γίνεται να είμαστε στον Ολυμπιακό και να μην ενδιαφερόμαστε για τον Ολυμπιακό. Και όποιοι μείνουν πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να είναι αυτοί που πρέπει. Όποιοι δεν θέλουν, τέλος».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Μπάντοβιτς έχει συζητήσει με τη διοίκηση να μην δεχθεί τους δύο παίκτες πάλι στην ομάδα, άρα να μην υπολογίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι τα συμβόλαια του Ντάτολο και του Λούα Λούα λήγουν στο τέλος της σεζόν. Ο πρώτος είναι δανεικός από τη Νάπολι και ο δεύτερος είχε υπογράψει για έξι μήνες.

Όσον αφορά τον Ντάρμπισαϊρ, ζήτησε συγγνώμη από τον Μπάντοβιτς και όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας, είναι πιθανό να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας.

Εν τω μεταξύ, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης για τις ενοχλήσεις που έχει στον αριστερό δικέφαλο έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα και θα απουσιάσει για περίπου δέκα μέρες από τις προπονήσεις. Πάντως, θα είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES