31 Μαρ 2010

Β’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΚ: Ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ο Μέγας Αλέξανδρος!

Όπως όλα δείχνουν, ο Μέγας Αλέξανδρος θα είναι ο Πρωταθλητής στον Νότιο Όμιλο της Β' τοπικής Κατηγορίας! Και άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν!

  

Ο σύλλογος που εκπροσωπεί τις περιοχές Πέλεκας, Άγιος Ιωάννης, Βάτος, Κοκκίνι & Λιβάδι Ρόπα, έχει υποβάλει ένσταση στην ΕΠΣ Κέρκυρας κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Μάγια, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, και που τελείωσε με 0-0, αποτέλεσμα που του στερούσε τον τίτλο και τον απευθείας προβιβασμό στην Α' Κατηγορία.

  

Η ένσταση των «κίτρινων» του Κώστα Τσώνη (παίκτης - προπονητής) έχει να κάνει με την αντικανονική συμμετοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι του ποδοσφαιριστή της Μάγιας, Σπύρου Λούβρου, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και ήταν μάλιστα από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της ομάδας του.

  

Όμως, δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί, διότι είναι σε ισχύ η ποινή του πενταετούς αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Του έχει επιβληθεί αυτή η τιμωρία από την ΕΠΣΚ, επειδή πριν από δυόμισι περίπου χρόνια , τότε που ήταν διαιτητής, στο ημίχρονο ενός αγώνα είχε χτυπήσει στα αποδυτήρια τον επόπτη Γιάννη Μούρμουρα, συμπεριφορά που επέφερε την εις βάρος του ποινή από την Ένωση.

  

Όπως μας είπαν άνθρωποι της ΕΠΣ Κέρκυρας, με τους οποίους επικοινωνήσαμε, η ένσταση του Μέγα Αλέξανδρου είναι βάσιμη επί της ουσίας και άρα θα του κατακυρωθεί στα χαρτιά ο σαββατιάτικος αγώνας με τη Μάγια, με σκορ 3-0.

  

Η ένσταση δεν εκδικάστηκε χθες Μ. Τρίτη, στη βραδινή συνεδρίαση της Ένωσης, επειδή στα γραφεία της έχει φτάσει μόνον το φαξ από τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά για να συζητηθεί θα πρέπει η ένσταση να διαβιβαστεί στην ΕΠΣΚ με συστημένη επιστολή, μαζί με το προβλεπόμενο παράβολο, κι έπειτα θα εκδικαστεί, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί σήμερα Μ. Τετάρτη ή αύριο.

  

Εάν κι εφόσον τελικά ο Μέγας Αλέξανδρος κερδίσει στα χαρτιά (όπως αναμένεται να συμβεί) το παιχνίδι με τη Μάγια, τότε στον βαθμολογικό πίνακα του Νοτίου Ομίλου θα ανέλθει στους 42 πόντους και άρα θα καταταγεί 1ος και θα αναδειχθεί Πρωταθλητής, αφήνοντας στη 2η θέση με 41 βαθμούς τον Ηρακλή Αγ. Δέκα και τον Ατρόμητο Άφρας, οι οποίοι έτσι θα οδηγηθούν στα πλέι-οφ για την άνοδο, αλλά επειδή υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία μεταξύ τους, θα πρέπει να δώσουν πρώτα αγώνα μπαράζ, όπου ο μεν νικητής θα παίξει με το Βέλος Βελονάδων, έχοντας πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο δε ηττημένος θα αντιμετωπίσει την Όστρια Αγραφών, με μειονέκτημα έδρας.

  

Χρήστος Γραμμένος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES