30 Μαρ 2010

Πατέρας: «Καμία απόφαση ακόμα»

Πατέρας: «Καμία απόφαση ακόμα»Καμία οριστική απόφαση για την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ο Νικόλας Πατέρας, όπως ξεκαθαρίζει με γραπτή του δήλωση. «Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και πριν τη λήξη της θητείας μου», τονίζει και προσθέτει πως «… η ομάδα και η διοίκηση ασχολούνται με τις υποχρεώσεις τους. Ούτε πανηγυρίζουμε πρόωρα ούτε στρέφουμε αλλού το βλέμμα μας».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νικόλα Πατέρα:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως ειλημμένη την απόφασή μου για αποχώρηση από την προεδρία της ΠΑΕ θέλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεπώς, τόσο η ομάδα όσο και η διοίκηση ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτές και ούτε πανηγυρίζουμε πρόωρα ούτε στρέφουμε αλλού το βλέμμα μας. Καμία λοιπόν απόφαση σχετική με τις διοικητικές εξελίξεις δεν έχει ληφθεί και στο βαθμό τουλάχιστον που με αφορά προσωπικά, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και πριν τη λήξη της θητείας μου
».

Μένει ο Νιόπλιας

Στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κριστόφ Βαζέχα, όποιος και αν είναι ο πρόεδρος της ομάδας την επόμενη σεζόν. Το τεχνικό δίδυμο χαίρει της εκτίμησης όχι μόνο του Νικόλα Πατέρα αλλά και των άλλων μετόχων της ΠΑΕ.

Ωστόσο, το θέμα του Νιόπλια θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οσον αφορά τον Κώστα Αντωνίου, όλα είναι ανοιχτά για την περίπτωσή του. Παρόλα αυτά, όλες οι εξελίξεις μετατίθενται μετά τις 24 Απριλίου, όπου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι μεταγραφές της επόμενης ημέρας

Όπως είχε δηλώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να αποκτήσει δύο παίκτες «τύπου Σισέ», έναν στην άμυνα και έναν στη μεσαία γραμμή, για είναι ακόμη πιο δυνατός την επόμενη περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Περ Κρόλντρουπ είναι ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση της άμυνας και το «τριφύλλι» θα περιμένει τις εξελίξεις στις συζητήσεις του με τη Φιορεντίνα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα παίζει ως δεξί χαφ, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Σίντνεϊ Γκοβού της Λιόν. Ωστόσο, ο διεθνής Γάλλος είναι περιζήτητος και θεωρείται δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα. Στη Γαλλία υποστήριζαν χθες ότι «η Μαρσέιγ, η Παρί, η Σεβίλλη, η Τζένοα, η Ρόμα και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Γκοβού, που πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη Λιόν (σ.σ.: λήγει το συμβόλαιό του)».

Όσον αφορά το οργανωτικό χαφ, ψηλά στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Νάτσο Σκόκο, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει επίσημη πρόταση. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να μειώσουν το κόστος της μεταγραφής (σ.σ.: η ΑΕΚ αξιώνει 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του), δίνοντας κάποιον παίκτη που θέλει η ΑΕΚ.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, το «τριφύλλι» είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Τζαβέλλα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την απόκτησή του και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα σημειωθούν οι όποιες εξελίξεις. Οι «πράσινοι» θα διαθέσουν το 1,3 εκατ. ευρώ, που είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του.

* Ο Δάρλας και ο Γκάμπριελ αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σαριέγκι εκτιμάται ότι δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Οσον αφορά τους δανεικούς, πολύ δύσκολα θα επιστρέψει κάποιος. Με την παρουσία Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη φαίνεται απίθανη τώρα και η επιστροφή του Μάτος. Ο Ντέιβιντ, που αγωνίζεται στη Φλαμένγκο, αν αποκτήσει κοινοτικό διαβατήρι,ο έχει κάποιες πιθανότητες να επιστρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES