31 Μαρ 2010

Συμβόλαιο σε Κρόλντρουπ!

Συμβόλαιο σε Κρόλντρουπ!Η επιθυμία των υπεύθυνων του Παναθηναϊκού να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τον Περ Κρόλντρουπ είναι δεδομένη. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα –μάλιστα- έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Δανό αμυντικό για συμβόλαιο τριών ετών. Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν την είδηση αυτή.

Βέβαια για να φορέσει την πράσινη φανέλα ο Κρόλντρουπ δεν είναι εύκολο. Και αυτό γιατί για τον 32χρονο Δανό αμυντικό ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, ανάμεσά τους η Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» προσπαθεί να συμφωνήσει με τον τεχνικό της Φιορεντίνα, Τζέζαρε Πραντέλι, ο οποίος με τη σειρά του έχει πει ότι εφόσον πάει την ομάδα του Τορίνο, τότε, θέλει τον Δανό να μετακομίσει μαζί του.

Στην μάχη για τον Δανό συμπεριλαμβάνεται και η Φιορεντίνα, η οποία θέλει να τον κρατήσεις στις τάξεις της.

«Ο Παναθηναϊκός του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο, αλλά ο Πραντέλι τον θέλει στη Γιουβέντους, η οποία δεν έχει πρόβλημα να δώσει στον παίκτη -επίσης- τριετές συμβόλαιο», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως δεν θα καταθέσει τα όπλα. Ο Κρόλντρουπ αμείβεται με 800.000 ευρώ από την Φιορεντίνα, ένα ποσό που οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν.

Τα λένε μετά το Πάσχα

Μπορεί χθες να κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες ότι ο Νικόλας Πατέρας και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά αργότερα αυτό διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο άνδρες θα μιλήσουν μετά τον τελικό Κυπέλλου (εφόσον βέβαια προκριθεί ο Παναθηναϊκός) με το αποτέλεσμα της συνάντησης τους να παίζει μεγάλο ρόλο για την παραμονή ή όχι του Πατέρα στο προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Ελεύθερος ο Καλάντζε

Άλλος ένας παίκτης για τον οποίο ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Κάχα Καλάτζε δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν, κάτι που αυτόματα τον τοποθετεί στη λίστα με τους υποψήφιους αμυντικούς για το τριφύλλι.

Ο Νίκος Νιόπλιας επιθυμεί έναν παίκτη ο οποίος έχει αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της κάτι που ο Γεωργιανός δεν το συγκεντρώνει. Η περίπτωσή του –πάντως- θα εξεταστεί όταν έρθει η στιγμή…

Διάστρεμμα ο Χριστοδουλόπουλος

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος στη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε απ’ το οικογενειακό διπλό. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει τους «πράσινους» στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 7 Απρίλιου και στον αγώνα για την πρότελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Πρόβλημα «κληρονόμησε» και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο 28χρονος δεξιός μπακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο και για προληπτικούς περισσότερο λόγους ακολούθησε ατομικό.Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Τετάρτη.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Μετά το ζέσταμα, ο Νίκος Νιόπλιας τους χώρισε σε τέσσερις ομάδες των έξι ατόμων που στη συνέχεια έπαιξαν μεταξύ τους ένα μίνι πρωτάθλημα. Το μενού ολοκληρώθηκε με δίτερμα 15 λεπτών. Το ατομικό τους συνέχισαν οι Νίκος Σπυρόπουλος και Φίλιππος Δάρλας.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Φέτσης, Σταμπολζίεφ, Λαγός, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος και Ραντοβάνοβιτς απ’ την Golden Team.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES