27 Μαρ 2010

Λήστεψαν τον Ντάτολο

Λήστεψαν τον ΝτάτολοΘύματα ένοπλης ληστείας με καλάσνικοφ! έπεσαν ο Χεσούς Ντάτολο και ο Ραούλ Μπράβο στο σπίτι του Αργεντίνου στην Βούλα. Το απόγευμα της 25ης Μαρτίου οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού συναντήθηκαν στο σπίτι του Ντάτολο για να παρακολουθήσουν από δορυφορικό κανάλι τον αγώνα Νάπολι-Γιουβέντους και Ρεάλ-Χετάφε.

Στην μεζονέτα στην οποία μένει ο Ντάτολο και έμενε παλαιότερα ο Ζίκο, βρισκόταν και η κοπέλα του Ντάτολο η οποία άκουσε ένα θόρυβο στον κάτω όροφο που επικοινωνεί με το γκαράζ, χωρίς ωστόσο να δώσουν σημασία. Λίγο αργότερα ακούστηκαν πάλι θόρυβοι και οι δύο παίκτες κατέβηκαν κάτω να δούνε τι συνέβη. Εκεί είδαν ότι το σπίτι είχε παραβιαστεί. Ο Ντάτολο προσπάθησε να τους επιτεθεί αλλά οι ληστές είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κρατούσαν καλάσνικοφ.

Μόλις οι ληστές κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί οδήγησαν υπό την απειλή των όπλων τους δύο συμπαίκτες του Ολυμπιακού στο σαλόνι και τους αφαίρεσαν το χρυσό ρολόι του Ντάτολο, 2.000 ευρώ ενώ τους υποχρέωσαν να παραδώσουν τις πιστωτικές κάρτες.

Μετά οι ληστές αποχώρησαν όπως μπήκαν στο σπίτι και οι παίκτες επικοινώνησαν με την αστυνομία και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Λίγη ώρα αργότερα έφθασε η αστυνομία για να πάρει τις καταθέσεις τους, ενώ ο Ντάτολο μετά το σοκ ήθελε να φύγει από την Ελλάδα.

Οι αρμόδιοι τον καθησύχασαν και ήρθαν σε συννενόηση με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να τοποθετηθούν στο σπίτι συστήματα ασφαλείας και σύστημα συναγερμού.

Ο Αργεντίνος θα μείνει σε ξενοδοχείο για λίγες ημέρες μέχρι να ξεπεράσει το σοκ και μετά θα επιστρέψει στο σπίτι του. Την επόμενη μέρα στην προπόνηση οι δύο παίκτες εξιστορούσαν τι ακριβώς συνέβη στην προπόνηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES