27 Μαρ 2010

Β’ Εθνική: Ντέρμπι, τι άλλο;

Β’ Εθνική: Ντέρμπι, τι άλλο;Είναι τόσο μικρές οι διαφορές τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά των περισσότερων ομάδων της Β’ Εθνικής, που δεν περνάει εβδομάδα δίχως ντέρμπι. Το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό και Πανσερραϊκό «κλέβει την παράσταση» στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής. Την Κυριακή στις 15:00 oι γηπεδούχοι ελπίζουν να κάνουν στο Ελληνικό ένα αποφασιστικό βήμα που θα τους φέρει σε θέση ισχύος ενόψει πλέι οφ. Τον ίδιο στόχο έχουν και οι Σερραίοι, με την ομάδα να παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο τον τελευταίο καιρό και να δείχνει ότι μπορεί να προλάβει το «τρένο» της ανόδου.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Βόλου δοκιμάζεται μια ήμερα νωρίτερα στην Καισαριανή από τον Εθνικό Αστέρα, που θέλει τη νίκη ώστε να μην μπλέξει σε βαθμολογικές περιπέτειες. Την ίδια ημέρα και ώρα ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» έχει απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, αλλά και μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Πιερικό ώστε να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα με 3-0 από την Ηλιούπολη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ντέρμπι δεν υπάρχουν όμως μόνο στην κορυφή αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στο Αιγάλεω, που βρίσκεται στην τελευταία θέση, κόντρα στον Ιωνικό, που βρίσκεται και αυτός χαμηλά και χρειάζεται οπωσδήποτε το «τρίποντο».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 27/03 (15:00)

Εθνικός Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου
ΟΦΗ-Πιερικός

Κυριακή, 28/03 (16:00)

Δόξα Δράμας-Ρόδος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Θρασύβουλος
Εθνικός-Πανσερραϊκός
Αιγάλεω-Ιωνικός
Κέρκυρα-Καλαμάτα
Παναιτωλικός-Αγροτικός Αστέρας
Διαγόρας-Ηλιούπολη

Η επόμενη αγωνιστική (28η):

Τετάρτη, 31/03 (16:00)

Ρόδος-Εθνικός
Θρασύβουλος-Αιγάλεω
Ιωνικός-Εθνικός Αστέρας
Καλαμάτα-Ιωνικός
Ολυμπιακός Βόλου-ΟΦΗ
Αγροτικός Αστέρας-Ηλιούπολη
Πιερικός-Διαγόρας
Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας (17:30)
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα (19:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES