27 Μαρ 2010

ΑΕΚ: Ενδεκάδα που κερδίζει…

Τους παίκτες που πήρανΑΕΚ: Ενδεκάδα που κερδίζει… τη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ αναμένεται να εμπιστευτεί και πάλι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε την προσοχή από τους παίκτες του για να μην πεταχτεί στα σκουπίδια η σπουδαία νίκη επί του «δικεφάλου του Βορρά». Διατηρείται ο Μανωλάς στην ενδεκάδα, ενώ στην αποστολή είναι και ο Γκερέιρο που… προβληματίζει. Οικονομικές «ανάσες» από τον Νοτιά.

Τις ευκαιρίες από τα μαλλιά έχει αρπάξει ο Κώστας Μανωλάς που σταδιακά καθιερώνεται στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Ο νεαρός αμυντικός έχει περάσει με θετικό πρόσημο τα τεστ με Καβάλα, ΠΑΟΚ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι στους πρώτους έντεκα και στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Με μια θέση στην ενδεκάδα «φλερτάρει» και ο Σάββας Γκέντσογλου που είχε καλή παρουσία στην Τούμπα. Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Αραμπατζής, ενώ οι Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας, Γιάχιτς (δεξιά), Σκόκο, Καφές, Λεονάρντο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ έχουν πάρει τη φανέλα των βασικών σπίτι τους.

Πάντως, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τη δέουσα προσοχή στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Μετά από το «διπλό» στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (με 1-0 σκορ) δεν επιτρέπεται να υπάρξει ψυχρολουσία στους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, πόσω μάλλον, από τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» θα είναι ελλιπείς. Τζαβέλλας, Μπάλαμπαν, Νικολάου είναι εκτός, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ριέρα, γεγονός που μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. «Προσοχή στον Κουμορτζί, στα στημένα και στις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου» είπε ο «Ντούσκο» στους παίκτες του, ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο μέσος της ΑΕΚ αποκτήθηκε με την ελπίδα να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα, αλλά δεν έχει προσφέρει ούτε τα… βασικά! Για τον Πολωνό (που έχει από τα βαρύτερα συμβόλαια στην ομάδα, ήτοι 500.000 ευρώ) υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και αν δεν καταφέρει να πείσει με την απόδοση του στα εναπομείναντα παιχνίδια της Ένωσης, θα λυθεί το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους».

Καλύπτονται οι τρύπες

Βελτίωση παρατηρείται καθημερινά στο οικονομικό σκέλος για την ΑΕΚ, αφού μπήκαν ήδη στο ταμείο τα 600.000 ευρώ που έστειλε ο Νίκος Νοτιάς. Τα μισά προστέθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών και τα υπόλοιπα μοιράστηκαν σε εφορία και στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος θα συμβάλλει εκ νέου στη χρηματοδότηση και την επόμενη εβδομάδα προσφέροντας άλλα 700.000 ευρώ περίπου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε οι τιμές των νέων διαρκείας να παραμείνουν ως έχουν, προκειμένου ο κόσμος να σταθεί σύμμαχος και στο πλευρό της νέας διοίκησης. Ο πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης, ζήτησε από τους υπευθύνους του εμπορικού τμήματος να μην υπάρξουν αυξήσεις στα διαρκείας ενώ αναμένεται να υπάρξουν και νέα ελκυστικά πακέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES