28 Μαρ 2010

Ίβιτς: «Καλύτεροι από τα προηγούμενα χρόνια»

Ίβιτς: «Καλύτεροι από τα προηγούμενα χρόνια»Την επιθυμία να κατακτήσει έναν τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal News». «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο», η εξήγηση του Σέρβου μέσου στο ερώτημα γιατί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο». «Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια και θα έχει περισσότερες δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει», πρόσθεσε.

Στο αγωνιστικό μέρος, με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 2) κόντρα στη Λάρισα. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος καλούνται να βρουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά τις δύο σερί ήττες από Άρη και ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Φωτάκης, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια και Σορλέν. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Εντίνιο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Σαβίνι, Μουν, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Γκαρσία και οι τραυματίες Φιλομένο, Κριστιάνο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς:

Σου λείπει ένας τίτλος στην Ελλάδα;

«Ναι. Και σε μένα και στην ομάδα. Πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία, τότε θα ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο στόχος».

Πόσο σημαντικό είναι να παίξει στο Champions League;

«Έχω παίξει με τις Παρτιζάν και ΑΕΚ στην κορυφαία διοργάνωση και ξέρω. Δεν υπάρχει κάτι πιο πάνω. Όταν είσαι εκεί, δείχνεις την αξία σου και ως παίκτης και ως ομάδα».

Μήπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη έτοιμος για το πρωτάθλημα;

«Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι. Το μπάτζετ μας είναι πολύ κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά πέρυσι μπήκαμε ανάμεσά τους και φέτος ήμασταν πολύ κοντά στο να τους περάσουμε. Αυτό λέει πολλά. Ποιότητα υπάρχει και οι άλλοι δεν έχουν περισσότερη ποιότητα. Το δείξαμε και στο γήπεδο. Ήμασταν πολύ κοντά. Χρειάζεται και τύχη, αλλά και διαιτησία 50-50 σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικά για το πρωτάθλημα και κάθε ομάδα».

Αν η ομάδα παίξει στα πλέι οφ σε προβληματίζει μήπως γίνεται ό,τι και πέρυσι;

«Στα πλέι οφ όλα γίνονται, αυτό φάνηκε και πέρυσι. Θα είμαστε πιο έμπειροι φέτος, έχουμε την περσινή πίκρα που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση. Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι, θα προσπαθήσουμε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Κάθε επιπλέον πόντος μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ άδικο το σύστημα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Παίζει όλο το χρόνο, κάνεις προσπάθεια για να τελειώσεις πρώτος ή δεύτερος και στο τέλος όλα αλλάζουν».

Γιατί αποφάσισες να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, την εικόνα που έχει και στα δύο χρόνια που είμαι εδώ έχω ζήσει πολλές ωραίες στιγμές. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

Το συμβόλαιο που υπέγραψες αποτέλεσε και δικαίωση για σένα;

«Ναι, πιστεύω ότι αυτό που μου πρότεινε η ομάδα δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη και μου δίνει κουράγιο για να συνεχίσω και να δώσω ακόμη περισσότερα στον ΠΑΟΚ».

Ανανέωσες εσύ, έμειναν οι Χαλκιάς και Γκαρσία, υπάρχει συζήτηση για τον Λίνο, πολλά παιδιά έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτός ο κορμός στην ομάδα;

«Ναι, είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε 15-16 παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν στο παιχνίδι και να βοηθήσουν. Θα γίνουν και κάποιες μεταγραφές, η ομάδα θα ενισχυθεί και οι άνθρωποι που είναι στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι θα κάνουν και πώς θα το κάνουν. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια και θα έχει περισσότερες δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES