27 Μαρ 2010

Το… θαύμα της ενοποίησης!

Το… θαύμα της ενοποίησης!Για την ταλαιπωρημένη ΑΕΚ των τελευταίων 17 μηνών, αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες μοιάζει με θαύμα! Η ομάδα γεννάει όνειρα κι ελπίδα στον κόσμο για την δεύτερη θέση, η διοίκηση ασχολείται με όλα τα τρέχοντα θέματα και οι μέτοχοι πληρώνουν. Επιτέλους, όλα θυμίζουν μία πραγματική ομάδα που μπορεί να κοιτάξει το μέλλον. Εδώ και καιρό η εταιρία ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα έμοιαζαν να… βαδίζουν σε παράλληλους δρόμους.

Ομάδα όμως που δεν περπατάνε όλοι πάνω στον ίδιο δρόμο, που δεν κινούνται κάτω από το έμβλημα και δεν εργάζονται για την πρόοδό της όλοι μαζί δεν έχει πιθανότητες να πετύχει. Έστω και την ύστατη στιγμή λοιπόν, λίγο πριν φτάσουμε στα play off, κάτι γίνεται. Βέβαια χάθηκαν οι μεγάλοι στόχοι της χρονιάς κι αυτό δεν το ξεχνάει κανείς. Αυτή την στιγμή όμως δεν έχει κανένα νόημα να καθόμαστε και να κλαίμε για αυτά που έφυγαν. Τώρα πρέπει μόνο να ελπίζουμε σε αυτά που θα έρθουν. Μία βόλτα στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα που έχει ανάγκη από τον κόσμο της.

Να πάρει ακόμα μία νίκη, να… ταΐσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή της, να διατηρήσει την καλή της ψυχολογία. Όπως όλα δείχνουν έχουμε μπροστά μας τα καλύτερα πλέι οφ που έχουν γίνει μέχρι τώρα και η ομάδα έχει τις δικές της –σημαντικές- πιθανότητες να πάρει αυτό που θέλει και τους έχει ανάγκη όλους. Μετά το τέλος της διαδικασίας υπάρχει χρόνος για να συζητήσουμε πολλά άλλα. Για την παραμονή του Μπάγεβιτς, για την πιθανότητα επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη και για πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES