27 Μαρ 2010

ΠΑΟ: Με Σαριέγκι για να περάσει από το Περιστέρι

ΠΑΟ: Με Σαριέγκι για να περάσει από το ΠεριστέριΜε νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα τον Γιόσου Σαριέγκι αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο. Παρ’ ότι ο Νίκος Νιόπλιας δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, είδε με ικανοποίηση τον Βάσκο αμυντικό να βγάζει το πρόγραμμα της προπόνησης δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Επίσης, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να διατηρηθεί και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλός.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Κώστας Κατσουράνης θα επανέλθει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Μάλιστα, στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Έλληνας μέσος είχε πετύχει δύο γκολ και στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν να επανέλθει πάλι ξανά στα γκολ με το «συγκρότημα» του Γιώργου Δώνη. Οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας μοιάζουν καπαρωμένες από τους Τζόρβα, Βύντρα, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Λέτο και Σισέ.

Τη νίκη ζήτησε επιτακτικά ο προπονητής του «τριφυλλιού», Νίκος Νιόπλιας, από τους παίκτες του. Όπως τόνισε συγκεκριμένα: «Δίνουμε κομβικό παιχνίδι την Κυριακή. Το παίρνουμε και είμαστε αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Επειδή το ματς είναι καθοριστικό, όποιος δεν είναι 100% έτοιμος να μου το πει. Και 99% καλά να είναι, δεν θα παίξει»! Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, πρόσθεσε: «Παίζουμε στην Αθήνα, σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Πρέπει όταν μπούμε στο γήπεδο να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε».
Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τον τρόπο που δέχθηκε η ομάδα του το γκολ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις του αγώνα και γι’ αυτό το λόγο τους έκοψε το ρεπό του Σαββάτου. «Δεν επιτρέπεται για μια ομάδα επιπέδου του Παναθηναϊκού να δέχεται τέτοιο γκολ. Ήταν φθηνό! Πέντε - έξι παίκτες ήσασταν σε λάθος θέση και λειτουργήσατε αδικαιολόγητα» είπε στους παίκτες του.

Αργούν τα μεταγραφικά και ο Σκόκο

Η αγωνιστική χρονιά για τον Παναθηναϊκό πλησιάζει προς το τέλος της και ήδη οι μεταγραφικές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει στην Παιανία. Έντονα ακούγεται το όνομα του Νάτσο Σκόκο, αφού έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Αργεντινό. Ειδικά αν ο Σαλπιγγίδης φύγει (όπως όλα δείχνουν) ο αστέρας της ΑΕΚ βρίσκεται ψηλά στην πράσινη λίστα. Ένα άλλο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Δανού στόπερ της Φιορεντίνα, Κρόλντρουπ. Το συμβόλαιο του με τους «βιόλα» λήγει το καλοκαίρι και αν δεν βρει κάτι ενδιαφέρον, το ενδιαφέρον των «πρασίνων» θα επισημοποιηθεί.
Πάντως, ο Κώστας Αντωνίου διαμηνύει ότι τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας θα τον απασχολήσουν μετά τις 24 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου με τον Άρη (σε περίπτωση που τελικά προκριθεί το «τριφύλλι»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES