24 Μαρ 2010

Φουλάρει για Τζαβέλλα!

Φουλάρει για Τζαβέλλα!Έτοιμοι εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό να κινηθούν για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Οι «πράσινοι» έχουν επιβεβαιώσει ότι ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνούς παίκτη είναι της τάξεως του 1,3 εκατ. ευρώ και ίσως να είναι η πρώτη μεταγραφή που μπορεί να γίνει πριν αποφασιστούν οι διοικητικές εξελίξεις του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η «SportDay», οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι ο 23χρονος άσος γνωρίζει προσωπικά για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» και είναι πολύ πιθανό να φορέσει την πράσινη φανέλα στο τέλος της περιόδου.

Έγραψαν για Μπουμσόνγκ, Μπίσεβατς

Εν τω μεταξύ, χθες συνεχίστηκαν τα ξένα δημοσιεύματα με υποψήφιους στόπερ για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, γαλλική ιστοσελίδα έγραψε: «Ο Περ Κρόλντρουπ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Φιορεντίνα και βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Αναζητώντας, λοιπόν, έναν κεντρικό αμυντικό, ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον 30χρονο Δανό άσο, ο οποίος συζητεί πάντως με την ομάδα της Φλωρεντίας για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους και στη Γαλλία και συγκεκριμένα στους Μπουμσόνγκ, Μπίσεβατς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είχε προταθεί τον Ιανουάριο στο «τριφύλλι», είναι 30 ετών και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Λιόν. Όσον αφορά τον Σέρβο στόπερ Μίλαν Μπίσεβατς, είναι 27 ετών, αρχηγός στη Βαλενσιέν και το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2012.

* Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία που ήθελε τον Κώστα Αντωνίου να έχει αναχώρησε από χθες για το εξωτερικό, όπου θα είχε επαφές για τον στόπερ που ενισχύσει την άμυνα του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES