24 Μαρ 2010

«Μετωπική» με Πατέρα!

«Μετωπική» με Πατέρα!Στην αντεπίθεση περνάει ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να καταγγείλουν στη Σούπερ Λίγκα την κατάσταση που επικράτησε έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όταν έφτασε το πούλμαν της αποστολής της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να ζητήσουν και έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας, όπου είναι πιθανό να τεθεί άμεσα θέμα προέδρου. Ο λόγος είναι ότι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό εμφανίζονται ενοχλημένοι από την παρουσία του Νικόλα Πατέρα στη συγκεκριμένη θέση.

Εν τω μεταξύ, χθες ακούστηκε ότι μπορεί να τεθεί εκ νέου θέμα κατάργησης της Σούπερ Λίγκας και να διοργανώνεται το πρωτάθλημα από μια επιτροπή που θα συσταθεί στην ΕΠΟ. Οι Πειραιώτες δεν θα είναι ικανοποιημένοι αν τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με μία αγωνιστική και περιμένουν μεγαλύτερη ποινή, τριών αγωνιστικών.

Μετά το Πάσχα το Δ.Σ.

Μετά το Πάσχα θα οριστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με παράλληλη μετάθεση των εξελίξεων στα διοικητικά της ομάδας. Σύμφωνα με τη «SportDay», πηγές του συλλόγου ανέφεραν ότι κάτι άλλαξε στο πρόγραμμα του Κόκκαλη και γι' αυτό προέκυψε η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί η αναβολή να έγινε για λόγους τακτικής. Κάποιοι υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν προχώρησε σε σχέση με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ωστόσο χθες δεν επρόκειτο να ανακοινωθεί η οριστική συμφωνία μαζί του ή να μπουν νέα στελέχη στη διοίκηση.

Απομένει το ραντεβού

Το θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να δείχνει στάσιμο, όμως σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την επιστροφή του Ισπανού στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ασχολούνται με τα παρεπόμενα του ντέρμπι και έχουν αφήσει για λίγο στην άκρη την υπόθεση του 46χρονου προπονητή.

Οι δύο πλευρές είχαν πριν από μερικές ημέρες τηλεφωνική επικοινωνία και απομένει η συνάντηση του Βαλβέρδε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, με τους δύο άνδρες να συζητούν τις λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας τους. Το ραντεβού των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει εντός της Μεγάλης Εβδομάδας ή πιθανότατα μετά το Πάσχα.

Παράγοντες της ομάδας τονίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την περίπτωση του Βαλβέρδε. «Είναι ο πρώτος στόχος μας, αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμη», ειπώθηκε από τη διοίκηση επί του θέματος.

«Δούλεψαν», αν και είχαν ρεπό

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη πήγαν χθες οι Ντουντού, Λεονάρντο, Ζαϊρί και Ντιόγο, αν και η ομάδα είχε ρεπό. Οι τρεις πρώτοι για να συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Ο Λεονάρντο πιθανότατα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ η επιστροφή του Ντουντού εξακολουθεί να προβληματίζει. Ο Ζαϊρί έχει σημαντικές πιθανότητες να είναι έτοιμος και για το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη και να δώσει μία ακόμα λύση στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη μεσαία γραμμή.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ).

Αρκετά σύντομα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα πάρει την ευκαιρία από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο νεαρός αμυντικός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί σε κάποιο ή σε κάποια από τα τρία εναπομείναντα ματς της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES