24 Μαρ 2010

Πρόκριση από σήμερα…

Πρόκριση από σήμερα… Το πρώτο βήμα για τον τελικό της 24ης Απριλίου επιθυμεί να κάνει σήμερα (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Alpha) ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» θέλουν σκορ ασφαλείας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine και για αυτό τον λόγο ο Νίκος Νιόπλιας θα κάνει μόλις μία αλλαγή σε σχέση με το κυριακάτικο ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο Μακεδόνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τους δέκα βασικούς παίκτες του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό συν τον Μπιέρσμιρ αντί του Σεϊταρίδη.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Και το Κύπελλο είναι στους στόχους μας κι έχουμε την ικανότητα να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να κερδίσουμε για να είναι πιο εύκολο το έργο μας στη ρεβάνς. Να μπούμε δυνατά από την αρχή και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Επίσης, με μία νίκη και μία καλή εμφάνιση θα ανέβει η ψυχολογία μας και η αυτοπεποίθησή μας», τόνισε ο 45χρονος προπονητής στους παίκτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Κατσουράνη και Καντέ. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Σιμάο, ο Καραγκούνης και ο Ζιλμπέρτο. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφής της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Γκάμπριελ, Κλέιτον, Πετρόπουλος, Ρουκάβινα και Σεϊταρίδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σαριέγκι, Μαρίνος, Σπυρόπουλος και Δάρλας.

Πώς θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Γιαννιώτες παραδέχονται ότι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα είναι ο πρωταρχικός στόχος, όμως θα ήθελαν να κάνουν μία επιτυχία ανάλογη με αυτή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Αναστόπουλος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ζαφειρόπουλος και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Στάθη, Κούσα, Κώτσιο και Βάντερσον. Ως «κόφτες» θα αγωνιστούν ο Μπουχάν και ο Ανδράλας. Αριστερά θα παίξει ο Αράς, στο κέντρο ο Καζναφέρης και στα δεξιά ο Ντιμπαλά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπακαγιόκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σικαλιάς, Μαϊστόροβιτς, Βάντερσον, Κανακούδης, Βαρτζιώτης, Βατσής, Μιχαλόπουλος, Παππάς, Τζάνης, Κοντογουλίδης και Σαιτιώτης. Εκτός έμειναν οι Ελευθερόπουλος και Μενδρινός, αλλά και με τους Ντάσιο, Ρόβα και Σίσιτς να μένουν εκτός, προκειμένου να πάρουν ανάσες.

* Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο ΟΑΚΑ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εξής σημεία. Λ. Αλεξάνδρας 10:00-13:00, Λ. Κύμης και σταθμό «Ειρήνη» 10:00-17:00 και ΒΑ είσοδο Λ. Κηφισίας 14:00-17:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 40 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES