16 Φεβ 2010

Με την ώθηση του κόσμου!

Τον «δωδέκατο παίκτη» θα έχει στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» ανυπομονούν για το συγκεκριμένο ματς, αφού πιστεύουν ότι αν η ομάδα του Φερνάντο Σάντος επικρατήσει του «τριφυλλιού» έχει αρκετές πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο αναμένεται να είναι κατάμεστη η Τούμπα την Κυριακή και οι παίκτες θα πάρουν ώθηση από τους φίλους των «ασπρόμαυρων».

Τα εισιτήρια για το ματς με τους «πράσινους» θα τεθούν αύριο το πρωί στην κυκλοφορία, ενώ οι τιμές του θα γίνουν γνωστές εντός της ημέαρς με σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει sold out και μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια θα κάνουν «φτερά», αφού τα 7.500 που θα κυκλοφορήσουν αναμένεται να εξαντληθούν πολύ γρήγορα. Σημαντικό μέρος των εισιτήριων θα μοιραστεί στους συνδέσμους φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την περιφέρεια.

Έρχεται ο Γκαρσία

Εντός της ημέρας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Ουρουγουάη λόγω του αιφνίδιου θανάτου της μητέρας του. Ο 33χρονος μέσος αναμένεται να χάσει τη σημερινή πρωινή προπόνηση και ο Φερνάντο Σάντος θέλει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση –αγωνιστική και κυρίως ψυχολογική- βρίσκεται ο παίκτης του. Η παρουσία του Γκαρσία στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ θεωρείται σημαντική, αν σκεφτεί κανείς ότι απουσιάζει και ο τιμωρημένος Βιτόλο.

Σήμερα θα φανεί αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Μπρούνο Τσιρίλο (σε περίπτωση που ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα σχεδόν έπειτα από δύο μήνες), ενώ θα διαπιστωθεί και η κατάσταση του Μίρκο Σαβίνι που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν έπαιξε στα Γιάννενα.

* Σήμερα στις 13:00 θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας. Η σύσκεψη θα γίνει στην έδρα του ΠΑΟΚ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και της Σούπερ Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES