16 Φεβ 2010

Ορίζουν ημερομηνία

Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα και ο Σταύρος Αδαμίδης θα αναλάβει με κάθε επισημότητα την προεδρία του συλλόγου. Δεδομένου ότι απαιτείται να περάσουν 21 ημέρες μετά την προκήρυξή για τη διεξαγωγή της, η γενική συνέλευση δεν θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τις 9 Μαρτίου.

Τις επόμενες ημέρες θα κλείσουν τυπικά τα δύο σημαντικά ζητήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ. Το πρώτο αφορά την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου της «Morgan Stanley». Η συμφωνία με τον διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό είναι δεδομένη και απομένει η τυπική επικύρωσή της, με τους μετόχους να δίνουν περίπου 3,2 εκατ. ευρώ μετρητά και να εξοφλούν το δάνειο που μαζί με τους τόκους έφτανε στα 6,2 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα αφορά την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού, με το οποίο οι δύο βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς, θα αναθέτουν εν λευκώ στον Σταύρο Αδαμίδη τη διοίκηση της ομάδας. Οι επαφές ανάμεσα στους τρεις άνδρες για τη σύνταξη του συμφωνητικού συνεχίζονται και υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Ο επικείμενος ορισμός ημερομηνίας για τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ μαρτυρά πάντως ότι οι υπογραφές ανάμεσα στις τρεις πλευρές είναι θέμα ημερών να επιτευχθεί.

Ο 36χρονος δικηγόρος, που θα πάρει σύντομα υπό την κατοχή του το 40% του Πέτρου Παππά, θέλει να δεσμεύσει τους μετόχους να κλείσουν τις «τρύπες» στην ΠΑΕ, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για ενδιαφερόμενους επενδυτές. Μέχρι τότε, ο σύλλογος θα λειτουργεί με… αυτοχρηματοδότηση, δηλαδή ξοδεύοντας όχι περισσότερα χρήματα από αυτά που έχει ως έσοδα.

Επιστροφή και… διάγνωση

Μετά από διήμερο ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα περιμένει να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στους Σκόκο, Λεονάρντο, Μαϊστόροβιτς και Χέρσι, που επέστρεψαν τραυματίες από την Κομοτηνή, ενώ θα διαπιστώσει και την κατάσταση των Αραμπατζή, Μαντούκα, Τζεμπούρ, Νέμεθ και Αραούχο, που είχαν χάσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Στη διάθεση του Σερβοέλληνα τεχνικού επιστρέφει ο Καφές, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ αποφασίστηκε ο Μαϊστόροβιτς να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES