16 Φεβ 2010

«Τελευταία φορά…»

Μήνυμα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού πως αν επαναληφθεί επεισόδιο ανάλογο αυτού που είχαν την Κυριακή Καραγκούνης και Λέτο θα υπάρξουν συνέπειες στέλνει η διοίκηση της ομάδας. Η ένταση που προκλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και την ανάπαυλα του αγώνα με την Καβάλα ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές επηρέασε την ομάδα και διατάραξε την ηρεμία της. Μετά τη μείωση της διαφοράς στους τρεις βαθμούς ο πανικός και τα εσωτερικά προβλήματα είναι το τελευταίο που χρειάζεται το «τριφύλλι» και για το λόγο αυτό ο Νίκος Νιόπλιας, ο Κώστας Αντωνίου, ενδεχομένως και ο Νικόλας Πατέρας, θα μιλήσουν στην ομάδα στην προπόνηση της Τρίτης. Κάποιες πληροφορίες ήθελαν ήδη τον πρόεδρο της ΠΑΕ να έχει μιλήσει με τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Η θέση της διοίκησης είναι σαφής: είναι η τελευταία φορά που ανέχεται τέτοιο επεισόδιο. Αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αυτός που θα το δημιουργήσει θα θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, όποιος κι αν είναι, όσο απαραίτητος κι αν είναι για την ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες ξεκίνησε στο πρώτο μέρος του κυριακάτικου ματς, όταν ο Καραγκούνης έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον Λέτο προκαλώντας την αντίδραση του Αργεντινού, ο οποίος του απάντησε πως συνεχώς μιλά αντί να παίζει μπάλα. Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο στα αποδυτήρια με τον Λέτο να κλωτσά κάποια αντικείμενα, ενώ όταν ενημερώθηκε πως θα αντικατασταθεί φώναξε προς τον Έλληνα μέσο «Τα κατάφερες!» θεωρώντας τον υπεύθυνο. Κάπου εκεί υπήρξε η «πυροσβεστική» παρέμβαση του Νίκου Νιόπλια και κάποιων παικτών.

Τα λένε μεταξύ τους

Πέρα από τις παρατηρήσεις της διοίκησης για το επεισόδιο της Κυριακής, η προπόνηση της Τρίτης θα περιλαμβάνει και… συζήτηση. «Θέλω να είστε μία ώρα νωρίτερα στην προπόνηση για να συζητήσουμε κάποια πράγματα», είπε χθες ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του. Πρόθεση του προπονητή είναι μέσω της κουβέντας να ακούσει όλες τις απόψεις και να διευθετηθούν κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει σε μία κρίσιμη καμπή της περιόδου.

Αλλαγές με Ρόμα

Με ορισμένες αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη κόντρα στη Ρόμα για τους «32» του Europa League ο Νίκος Νιόπλιας. Μπορεί ο αγώνας με τους «τζιαλορόσι» να αποτελεί πρόκληση, ωστόσο ο τεχνικός των «πρασίνων» πιθανότατα θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, αφού ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Αν ο Ζιλμπέρτο κριθεί 100% έτοιμος, θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα μείνει στον πάγκο ένας από τους Κατσουράνη και Καραγκούνη, ενώ ο Σιμάο θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο Σισέ θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά αντί του Σαλπιγγίδη ενδέχεται να παίξει ο Νίνης, ενώ ο Λέτο εκτός απροόπτου θα παραμείνει βασικός.

* Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλίας, Πιερ Μανκόφσκι, θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Πέμπτης, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και τον Φιλίπ Μεξές (αν ο τελευταίος τελικά αγωνιστεί, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES