24 Φεβ 2010

Μπάντοβιτς: «Για τη νίκη στο Μπορντό»

Την νίκη και την πρόκριση στον επαναληπτικό της Γαλλίας θα αναζητήσει ο Ολυμπιακός -παρά την ήττα 1-0 στο εντός έδρας παιχνίδι- όπως δήλωσε ο τεχνικός του, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπορντό. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μέχρι το τέλος και ξεκαθάρισε: "αξίζαμε κάτι καλύτερο".

"Θεωρώ ότι είχαμε ένα καλό τακτικά παιχνίδι. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Προσπαθήσαμε και πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν θέληση και πάθος μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ και στον κόσμο που μας στήριξε μέχρι το τέλος", τόνισε και συνέχισε:

"Με τέτοιες εμφανίσεις πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εύχομαι και στο πρωτάθλημα να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις", δήλωσε.

Για τις δυνάμεις που έδειξαν οι παίκτες του μέχρι το τέλος του αγώνα, είπε: "Στο δεύτερο ημίχρονο κάποια στιγμή αλλάξαμε το σύστημα σε 4-4-2. Είχαμε μιλήσει πριν από το παιχνίδι και είχαμε πει να πρεσάρουμε ψηλά και να μην κολλάνε οι γραμμές. Θεωρώ ότι αυτό το ακολουθήσαμε και σε θέμα τακτικής λειτουργήσαμε πιο καλά.

Για τη ρεβάνς στη Γαλλία υπογράμμισε: «Θα πάμε για την νίκη. Ποδόσφαιρο είναι και όλα γίνονται. Θα πάμε για να νικήσουμε και να προκριθούμε στο Μπορντό. Το πολύ κακό στον αποψινό αγώνα είναι το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ. Ήταν ένα κακό χρονικό σημείο εκεί που γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι δυνατός. ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES