24 Φεβ 2010

Επιβεβαιώνει και… δεν αποκλείει ο μάνατζερ του Σκόκο

Απόλυτα ενήμερος για τη δέσμευση της ΑΕΚ να πουλήσει τον Νάτσο Σκόκο μετά το τέλος της χρονιάς, εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Παύλος Διάννης. Ταυτόχρονα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πελάτης του να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Sportaction, ο κ. Διαννής επικύρωσε πλήρως τα λεγόμενα του Σκόκο στη συνέντευξη που παραχώρησε στον συνεργάτη της «Sportday» στην Αργεντινή, Χόρχε Λόπες. «Από την ομάδα, του είπαν ότι το καλοκαίρι δεν έχουν σκοπό να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του, με την προϋπόθεση βέβαια να ικανοποιηθούν οικονομικά. Το θέμα όμως μιας ενδεχόμενης μεταγραφής του σε άλλη ομάδα είναι κάτι το οποίο θα απασχολήσει τον παίκτη, τους εκπροσώπους του και την ΑΕΚ μετά το τέλος του πρωταθλήματος», τόνισε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού.

Αφού τόνισε, δε, ότι «μέχρι τότε ο Νάτσο είναι αφιερωμένος 100% στην ΑΕΚ», ερωτήθηκε και για το αν οι δηλώσεις του παίκτη αποκλείουν την πιθανότητα να καταλήξει σε άλλο ελληνικό σύλλογο:

«Όχι δεν εννοούσε κάτι τέτοιο. Απλά επειδή ο Νάτσο θέλει πολύ να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, αυτό που είπε είναι ότι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας θα μπορεί πιο εύκολα να τον παρακολουθήσει και να τον ξεχωρίσει αν αγωνίζεται σε ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως το ισπανικό, το ιταλικό ή το γερμανικό, παρά σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES