24 Φεβ 2010

«Πράσινη»... απόβαση στη Ρώμη!

365_aerodromio_paoΜέσα σε πανηγυρικό κλίμα αναχώρησε χθες (23/02) το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό την «αιώνια πόλη» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι «πράσινοι», έπειτα από σχετικό αίτημά τους, θα έχουν περισσότερους από 5.000 φίλους στο πλευρό τους.

Ο κύριος όγκος αναμένεται σήμερα με πολλές πτήσεις τσάρτερ που θα μεταφέρουν στην Ιταλία τους Έλληνες φιλάθλους, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να φτάσει συνολικά στον διπλάσιο (7.000 περίπου) σε σχέση με τον αριθμό των εισιτηρίων που δικαιούται ο Παναθηναϊκός (3.500), με τη Ρόμα να εμφανίζεται διατεθειμένη να παραχωρήσει στους φιλοξενούμενους κάποια επιπλέον «μαγικά χαρτάκια».

Αρκετοί από τους οπαδούς έφυγαν μία ημέρα νωρίτερα, προκειμένου να αποφύγουν τη σημερινή (24/02) γενική απεργία κι έτσι, την ώρα που αναχωρούσαν άλλες τέσσερις πτήσεις για την Ρώμη, μόλις έπεσε στην αντίληψη τους το πούλμαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού, περίπου 300 φίλοι της ομάδας περικύκλωσαν τους παίκτες και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά συνθήματα, ζητώντας το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκατοντάδες «πράσινοι» φίλαθλοι έχουν, ήδη, δώσει, με τον ενθουσιασμό τους, ξεχωριστό... χρώμα στη Ρώμη.

Νιόπλιας: «Θα παλέψουμε»

Ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της ομάδας υπογράμμισε ότι οι «πράσινοι» θα δώσουν μάχη για να προκριθούν και ότι οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Ρόμα, αφήνοντας στην άκρη αυτό που ακολουθεί για τη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Πανιώνιο.
«Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Ρόμα και μετά, όλα τα άλλα. Τώρα ταξιδεύουμε για τη Ρώμη. Σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με την Ρόμα και μόνο αυτή. Αργότερα να σκεφτούμε και να ασχοληθούμε για το ματς με τον Πανιώνιο», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός.

Ερωτηθείς για τον κόσμο που θα έχει στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός αύριο στο «Ολίμπικο», ο προπονητής του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Είναι σημαντικό πράγμα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, όπως κάναμε και με τους 60.000 που ήρθαν στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να νικήσουμε και να τους δώσουμε χαρά».

Παράλληλα, ο Νίκος Νιόπλιας ξεκαθάρισε ότι θα κάνει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, αποκαλύπτοντας ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δε θα ξεκινήσει βασικός στην αυριανή αναμέτρηση της Ρώμης: «Προπονήθηκε αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν θα ξεκινήσει. Ενδεχομένως να παίξει ανάλογα με την πορεία του αγώνα».

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του «πράσινων» θα γίνει σήμερα (24/02) στις 18:30 στο «Ολίμπικο» και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος.

Με Μαρίνο στο Ολίμπικο
Το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ενδέχεται να κάνει αύριο (25/2) ο Στέργος Μαρίνος, καθώς με βάση όσα αποκάλυψε ο Νίκος Νιόπλιας, σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στον επαναληπτικό για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στη Ρόμα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα, λόγω της κούρασης ορισμένων παικτών και προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές, με τους Νίνη και Χριστοδουλόπουλο να θεωρούνται φαβορί να αγωνιστούν από την αρχή του αγώνα.
Παράλληλα, οι Μπίαρσμιρ και Μαρίνος διεκδικούν κι αυτοί μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο Κατσουράνης, που είναι από τους πλέον καταπονημένους παίκτες, ελέω της αμφίβολης συμμετοχής του Ζιλμπέρτο, δε θα μπορέσει να ξεκουραστεί, όπως θα επιθυμούσε και προπονητής του.
Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Σεϊταρίδης και Γκάμπριελ.

Μέτρα από την αστυνομία
Μπορεί οι σχέσεις των φίλων του Παναθηναϊκού με τους «τιφόζι» της Ρόμα να είναι εξαιρετικές εδώ και χρόνια, καθώς τα δύο σωματεία έχουν αδερφοποιηθεί, ωστόσο η παρουσία τόσων πολλών οπαδών του «τριφυλλιού» στην «αιώνια πόλη» έχει σημάνει «συναγερμό» στην ιταλική αστυνομία.
Μάλιστα, χθες κατά την άφιξη τεσσάρων πτήσεων με φίλους του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Λεονάρντο ντα Βίντσι», η αστυνομία είχε ετοιμάσει... ειδικό σχέδιο για την ομαλή μετακίνησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES