24 Φεβ 2010

Τοροσίδης: «Μπορντό από μικρό παιδί ο διαιτητής»

Έξαλλος με τον διαιτητή Χάουαρντ Γουέμπ ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπορντό. «Ο διαιτητής μπερδεύτηκε νόμιζε πως παίζαμε με Αγγλική ομάδα, ενώ η Μπορντό είναι Γαλλική. Ίσως να ήταν Μπορντό από μικρό παιδί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, έτυχε αυτή τη φορά να αδικηθούμε εμείς» τόνισε ο αμυντικός των ερυθρόλευκων ενώ για το ματς ανέφερε «Τρέξαμε περισσότερο από την Μπορντό παρά το γεγονός ότι ήταν σε καλύτερη κατάσταση από εμάς αλλά ήμασταν άτυχοι. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο που θα μας βοηθήσει να είμαστε καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Θα πάμε στην Γαλλία για ότι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είναι αδιάφορος».

Λούα Λούα: «Μετρούσε το γκολ»

Κανονικό θεωρεί πως ήταν το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις, αλλά ακυρώθηκε από τον διαιτητή, ο Τρεζόρ Λούα Λούα. «Το γκολ έπρεπε να μετρήσει κανονικά. Δεν έγινε κανένα φάουλ» δήλωσε μετά το ματς ο Κονγκολέζος επιθετικός των Πειραιωτών και στη συνέχεια εξήγησε πως αν οι Πειραιώτες παίζουν έτσι, όπως κόντρα στη Μπορντό, και στους αγώνες του πρωταθλήματος θα έχουν πολλές ελπίδες για να κατακτήσουν τον τίτλο.

«Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Η Μπορντό έκανε ελάχιστες ευκαιρίες, εμείς από την άλλη κάναμε αρκετές. Είναι άδικο το αποτέλεσμα και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στη ρεβάνς». Ο Λούα Λούα τόνισε πως για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, το ματς κόντρα στη Μπορντό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα. «Πρέπει να παίξουμε όπως κόντρα στη Μπορντό και στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν το καταφέρουμε θα έχουμε πολλές ελπίδες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Όσο για τον επαναληπτικό στη Γαλλία, ο 30χρονος επιθετικός θεωρεί πως οι Πειραιώτες έχουν ελπίδες πρόκρισης. «Θα πάμε στη Γαλλία για να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και ό,τι βγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES