13 Φεβ 2010

Β' Εθνική: "Παιχνίδι ειδικών συνθηκών..."

ΒιογραφικόΙκανοποιημένος δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης, για την 2η σερί νίκη της ομάδας του, τόνισε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλους πεταμένους βαθμούς.
«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Οι παίκτες μου είχαν υγεία, πάθος και κίνητρο για τη νίκη. Διαχειριστήκαμε σωστά το 1-0 και είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο. Οι παίκτες άξιζαν αυτή την επιτυχία και χωρίς φόβο θα δούμε την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαστε υπερήφανοι, δεν υπάρχει πολυτέλεια να κάνουμε άλλη στάση» είπε ο τεχνικός της Αναγέννησης.

Ο Μπάμπης Τεννές, από την πλευρά του, δήλωσε:
«Το σημερινό παιχνίδι, όπως και τα τελευταία που παρακολουθήσαμε τόσο για το κύπελλο Ελλάδος, όσο και για τους αγώνες της Super League, ήταν σε άσχημους αγωνιστικούς χώρους και συνθήκες. Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το ποδόσφαιρο που παίχτηκε. Η ομάδα μας είναι περισσότερη ποιοτική με έμφαση στο τεχνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα το παιχνίδι οδηγήθηκε υποχρεωτικά στη δύναμη. Ο σημερινός αγώνας όδευε προς την ισοπαλία, ή θα κρινόταν σε ένα γκολ. Το γκολ το δεχθήκαμε εμείς. Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Εύχομαι, στην ομάδα της Καρδίτσας, καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES