13 Φεβ 2010

Εκτός ο Ζιλμπέρτο με Καβάλα!

Χωρίς τον Ζιλμπέρτο Σίλβα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – Novasports 1) παιχνίδι με την Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε κανονικά προχθές, αλλά όταν έφτασε σπίτι του αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Χθες το είπε στον γιατρό του «τριφυλλιού» και τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος τον συμβούλεψε να κάνει θεραπεία.

«Δεν υπάρχει λόγος να το πιέσεις. Μόνο αν είσαι 100% έτοιμος θα παίξεις», ήταν τα λόγια του 45χρονου προπονητή. Στη συνέχεια, ο 34χρονος μέσος ρωτήθηκε από τους συμπαίκτες του αν μπορεί να παίξει στον αγώνα με τους «Αργοναύτες» και εκείνος τους απάντησε ότι «είναι δύσκολο, εχω ενοχλήσεις». Ο κ. Νιόπλιας θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του Ζιλμπέρτο, αφού ακολουθούν οι δύσκολοι αγώνες με τη Ρόμα και τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Κώστα Κατσουράνη, αναμένεται να βρίσκεται στην αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού, αφού δεν είχε κανένα πρόβλημα από το σκληρό μαρκάρισμα του Σιμάο στην προχθεσινή προπόνηση. Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο προπονητής του «τριφυλλιού» τις τελευταίες ημέρες, την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ.

Οι «πράσινοι» θα παραχθούν με σύστημα 4-3-3 και ο Μακεδόνας τεχνικός τούς ζήτησε να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και να μη δώσουν το δικαίωμα στην Καβάλα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Φοβήθηκε το μάτι τους

Επιφυλακτικοί απέναντι στον Σιμάο είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λόγω του υπέρμετρου πάθους που δείχνει ακόμη και στις προπονήσεις, με κίνδυνο να τραυματίσει κάποιον συμπαίκτη του. Οι περισσότεροι παίκτες έκαναν πλάκα στον Μοζαμβικανό μέσο, ύστερα από το σκληρό τάκλιν στον Κατσουράνη. Ο κ. Νιόπλιας του ζήτησε να διαλέξει τις ομάδες στο διπλό. Πρώτος πετάχτηκε ο Καραγκούνης, που γελώντας είπε στον Σιμάο: «Εγώ να είμαι μαζί σου». Αμέσως όλοι οι παίκτες άρχισαν να του λένε «διάλεξε εμένα, ρε».

* Περίπου 800 εισιτήρια έχουν απομείνει για το παιχνίδι με τη Ρόμα. Σήμερα θα πωλούνται από τη θύρα 4 του γηπέδου της Λεωφόρου, ενώ στις μπουτίκ θα υπάρχουν μόνο εισιτήρια των 100 ευρώ.

* Στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονος προβληματισμός για το αν ο Σεϊταρίδης μπορεί να γίνει αυτός που ήταν. Και αν δεν μπορέσει να βρει τον εαυτό του μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά: ίσως μια συναινετική λύση συνεργασίας ή πώληση του παίκτη, στην περίπτωση που πάει στο Μουντιάλ και αγωνιστεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES