17 Φεβ 2010

«Δεν ισχύει τίποτα για Σαλπιγγίδη»

Τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να ανακοινώνει σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διέψευσε ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού, Βαγγέλης Αγγελής, σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και έχουμε πει αρκετές φορές ότι ο ποδοσφαιριστής θα ανακοινώσει στο τέλος της σεζόν την απόφασή του», τόνισε ο εκπρόσωπος του 29χρονου φορ.

Ο διεθνής φορ δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της ανανέωσης της συνεργασίας του με το «τριφύλλι». Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο «Σάλπι» βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων του εξωτερικού, αλλά αυτή τη στιγμή μένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το σενάριο που θέλει τον Νίκο Νιόπλια να αφήνει στην Αθήνα τον Σαλπιγγίδη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επειδή φοβάται μήπως ο παίκτης δεν παίξει καλά, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Απλώς μια παρένθεση»

Κακή παρένθεση χαρακτήρισε ο Νίκος Νιόπλιας την ήττα του Παναθηναϊκού από την Καβάλα, στη χθεσινή ομιλία του προς τους παίκτες. Για περίπου πενήντα λεπτά υπήρξε συζήτηση των παικτών και του προπονητή, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στα χέρια των «πρασίνων».

«Με την εμφάνιση κόντρα στην Καβάλα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και την ήττα δώσαμε δικαιώματα πάλι να κάνουν κάποιοι αρνητικά σχόλια για μας. Παρ' όλα αυτά, εγώ πιστεύω ότι ήταν μια ήττα και απλώς μια παρένθεση. Είμαστε πρώτοι και από εμάς εξαρτάται το πρωτάθλημα. Είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να το πάρουμε», ανέφερε ο Μακεδόνας τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο κ. Νιόπλιας ξεκαθάρισε τη θέση του για την αλλαγή του Λέτο στο ημίχρονο της κυριακάτικης αναμέτρησης: «Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι η αλλαγή δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο. Εγώ αποφασίζω και έκρινα ότι έπρεπε να βγει ο Λέτο με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Αν γνώριζα το επεισόδιο, για να αποδώσω δικαιοσύνη ή θα έβγαζα και τους δύο παίκτες ή θα τους άφηνα στο παιχνίδι και τους δύο. Απ' ό,τι κατάλαβα, η ομάδα επηρεάστηκε από αυτό και δεν είχε στο δεύτερο μέρος την όρεξη και το πάθος του πρώτου μέρους. Αυτό με στενοχώρησε».

Στη συζήτηση πήραν τον λόγο ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Γιώργος Καραγκούνης. «Δεν είναι σοβαρό να κάνουμε σαν μικρά παιδιά στη διάρκεια του αγώνα και να υπάρχει ένταση. Κάνουμε κακό στην ομάδα έτσι και στους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, είμαστε πρώτοι και θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνει το καλό της ομάδας», είπε ο Γάλλος στράικερ και στη συνέχεια μίλησε ο «Κάρα»:

«Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι όλοι λειτουργούμε για το καλό της ομάδας. Δεν είναι σωστό ό,τι γίνεται να βγαίνει προς τα έξω, όπως κι αυτό που έγινε μ' εμένα και τον Σεμπαστιάν. Του έκανα παρατηρήσεις στη διάρκεια του αγώνα για το καλό της ομάδας. Σε συμπαίκτη μου μιλούσα, εντάξει, δεν έπρεπε να υπάρξει τέτοια αντίδραση. Αλλα αυτά συμβαίνουν παντού. Δεν πρέπει, όμως, να ξανασυμβεί».

Σαλπιγγίδης ή Νίνης

Μια θέση στην αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού διεκδικεί ο Σωτήρης Νίνης για τον αυριανό αγώνα με τη Ρόμα, για τη φάση των «32» του Europa League. Ο Νίκος Νιόπλιας σκέφτεται να ξεκουράσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τη θέση του πιθανότατα θα πάρει ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Ο 45χρονος προπονητής προτίθεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τον Λέτο και τον Νίνη. Πιο μπροστά θα παίξει ο Καραγκούνης και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ.

Ενόψει του δύσκολου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα μείνει εκτός αποστολής. Σήμερα ο Μακεδόνας τεχνικός θα ρίξει το βάρος στην τακτική και θα προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του.

* Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το ματς Παναθηναϊκός-Ρόμα θα βρεθούν ο Πιερ Μανκόβσκι (συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Γαλλίας, Ρεϊμόν Ντομενέκ), δύο άνθρωποι γερμανικών ομάδων και ένας μιας γαλλικής, οι οποίοι θέλουν να διαπιστώσουν από κοντά την αξία των «πρασίνων».

* Το μεσημέρι στις 13:00 θα αφιχθεί η αποστολή της Ρόμα στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση τσάρτερ και χωρίς τον Φραντσέκο Τότι, ο οποίος είναι άρρωστος, και τον Λούκα Τόνι. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 18:00 και οι Ρωμαίοι θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ από τις 19:00 μέχρι τις 20:00. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή καθ' όλη τη διάρκειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES