17 Φεβ 2010

Δεύτερη πράξη στους "16"

Δεύτερη πράξη στους "16"Η φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται την Τετάρτη και το πρώτο ραντεβού για την πρόκριση δίνουν δύο ακόμη ζευγάρια.
Η Πόρτο υποδέχεται στο "Ντραγκάο" την Άρσεναλ με τις δύο ομάδες να κάνουν όνειρα για διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και να ψάχνουν για το πρώτο βήμα προς τα προημιτελικά του θεσμού.

Οι "δράκοι" θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα για να έχουν ελπίδες για την ρεβάνς ενώ οι "κανονιέρηδες" θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο πλέον θα έχουν τον πρώτο λόγο, έχοντας τον επαναληπτικό στο γήπεδο τους. Την ίδια ώρα στο Μόναχο, η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα.

Οι "Βαυαροί" επέστρεψαν φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και στοχεύουν να φτάσουν ψηλά. Έτσι καταρχήν θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Φιορεντίνα κατάφερε να θέσει νοκ-άουτ στον προηγούμενο γύρο την Λίβερπουλ και έτσι δείχνει ικανή για το καλύτερο. Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΟΡΤΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ(21:45-ΝΟVASPORTS 1):Το πρώτο ραντεβού με θέα την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν στο "Ντραγκάο", οι δύο ομάδες. Η Πόρτο για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος στην χώρα της καθώς απέχει εννέα βαθμούς από την πρώτη θέση και βλέπει το Τσάμπιονς Λιγκ ως διέξοδο για διάκριση στην τρέχουσα σεζόν.

Από την άλλη πλευρά και οι "κανονιέρηδες" φιλοδοξούν φέτος να φτάσουν έως το τέλος του δρόμου στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχουν τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό στην έδρα τους. Φαρίας και Ροντρίκες δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της Πόρτο, Ζεσουάλδο Φερέιρα ενώ στην αντίπερα όχθη ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει τους Φαν Πέρσι, Αρσάβιν και Τζουρού. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μάρτιν Χάνσον από την Σουηδία.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ(21:45-ΝΕΤ): Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά την πρόκριση στους "16" με τη σπουδαία νίκη στο φινάλε της φάσης των ομίλων κόντρα στην Γιουβέντους, πλέον θέλει να φτάσει στα προημιτελικά.

Οι "Βαυαροί" υποδέχονται την Φιορεντίνα και με τον αέρα της καλής πορείας του στο πρωτάθλημα όπου πλέον βρίσκονται στην κορυφή, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα με ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς στην Φλωρεντία.

Από την άλλη πλευρά, η Φιορεντίνα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους "16" αφήνοντας εκτός συνέχειας την Λίβερπουλ και πλέον κάνει όνειρα για πρόκριση στους "οκτώ". Οι "βιόλα" θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες στον επαναληπτικό στην έδρα τους.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ για τους γηπεδούχους θα έχει στην διάθεση του και τον Κλόζε που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού είναι ετοιμοπόλεμος.Ο Τσέζαρε Πραντέλι για τους φιλοξενούμενους δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σαντάνα και Μούτου.Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τομ Χένινγκ Όβρεμπο από τη Νορβηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES