17 Φεβ 2010

«Δεν το χάνω με τίποτα»

Σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση επέστρεψε ο Πάμπλο Γκαρσία από την Ουρουγουάη. Ωστόσο, ο 32χρονος μέσος του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, αφού εμφανίζεται αποφασισμένος να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. «Αυτό το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν το χάνω με τίποτα», είπε ο διεθνής άσος, όταν επικοινώνησε με τους παράγοντες του «Δικεφάλου».

Ο Γκαρσία ταξίδεψε στην πατρίδα του, λόγω του αιφνίδιου θανάτου της μητέρας του, και επέστρεψε καταπονημένος από το συγκεκριμένο συμβάν, τα δύο υπερατλαντικά ταξίδια και τις αλλαγές στις κλιματολογικές συνθήκες (στην πατρίδα του έχουν καλοκαίρι) που συνάντησε. Παρόλα αυτά, εκείνος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παίξει κόντρα στο «τριφύλλι». Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι το μόνο που μπορεί να τον βοηθήσει για να ξεπεράσει το μεγάλο σοκ είναι η οικογένειά του και το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τις επιλογές του Σάντος για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Γκαρσία και Σορλέν (ή Φωτάκης), έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Εντίνιο (ή τον Κριστιάνο). Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβις και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μουσλίμοβιτς.

Εν τω μεταξύ, η δήλωση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ο αγώνας της 30ετίας οδήγησαν τους παράγοντες του ΠΑΟΚ να κόψουν τις δηλώσεις στους παίκτες. «Αυτός ο αγώνας είναι όπως και οι υπόλοιποι επτά», είναι το μήνυμα της διοίκησης και τονίζουν ότι «οι άλλοι έχουν το ζόρι και την πίεση». Οι παράγοντες της ομάδας εμφανίζονται ευχαριστημένοι από αντίδραση των παικτών, ύστερα από τον αποκλεισμό–σοκ του Κυπέλλου Ελλάδας. «Τώρα χρειάζεται μυαλό», λένε οι Θεσσαλονικείς και δεν πρόκειται να γίνουν άλλες δηλώσεις για να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη στον στόχο της.

* Το επόμενο διήμερο αναμένεται να γίνει η οριστική εκκαθάριση των χρημάτων που συγκέντρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη δημόσια διάθεση μετοχών. Οταν αυτή ολοκληρωθεί, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων θα πάει και πάλι στους παίκτες, όπως ακριβώς τους είχαν υποσχεθεί η διοίκηση και ο ίδιος ο πρόεδρος.

* Σήμερα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES