17 Φεβ 2010

«Συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους επέστησε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός επανέλαβε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και ζήτησε από τους παίκτες να παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του 41 ετών τεχνικού και πρόσθεσε: «Θέλω να ξέρετε ότι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά σας στις προπονήσεις εδώ τις τελευταίες εβδομάδες. Και θέλω έτσι να συνεχίσετε. Να μη χαλαρώσετε τώρα. Κερδίσαμε ένα ματς, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας. Σας επαναλαμβάνω ότι ασχολούμαστε μόνο με μας, μόνο με τη δική μας ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Μπάντοβιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη στην Κρήτη: «Μπροστά μας υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτό με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Είναι δύσκολο ματς, κάτι που έχει φανεί και παλαιότερα. Πρέπει και μπορούμε να κερδίσουμε». Οι «ερυθρόλευκοι» θα ανεβάσουν από σήμερα ρυθμό και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα δουν σε βίντεο φάσεις από προηγούμενους αγώνες των Κρητικών, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ίσως προφυλαχθεί ο Μέλμπεργκ

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ προπονήθηκε κανονικά χθες, όμως υπάρχει η σκέψη να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με την Μπορντό (στις 23 Φεβρουαρίου) για τη φάση των «16» του Champions League. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Σουηδού στόπερ, ο οποίος φέρεται να αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών θα εξετάσει τον παίκτη και θα διαπιστώσει αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Όσον αφορά τον Ντουντού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τους Γιρονδίνους. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει ξεκινήσει τρέξιμο σε φουλ ρυθμούς και ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν φέρεται να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τα δύο ματς που ακολουθούν (με Εργοτέλη και Μπορντό).

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασαν ο Έντσο Μαρέσκα και ο Τάσος Πάντος. Ο Ιταλός μέσος ταξίδεψε στην πατρίδα του για ένα προσωπικό του θέμα και ο πολύπειρος μπακ δεν προπονήθηκε επειδή η γυναίκα του γέννησε το δεύτερο παιδί του. Έτσι ο Μπάντοβιτς χρησιμοποίησε τους Νικλητσιώτη και Σοϊλέδη στη χθεσινή προπόνηση. Να σημειωθεί ότι ο Σέρβος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ντουντού, Γκαλέτι και τους τιμωρημένους Μαρέσκα και Μπράβο.

* Στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να βρεθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του και στη συνέχεια ενδέχεται να παρευρεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου θα βρεθεί ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής και θα συζητήσει το θέμα της βίας στα γήπεδα.

* Στην εθνική Πολωνίας κλήθηκε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ για το φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία που θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία στις 3 Μαρτίου.

* Στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός-Μπορντό θα βρεθεί άνθρωπος της Νάπολι, όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «παρτενοπεί» θέλουν να δουν αγωνιζόμενο τον Χεσούς Ντάτολο σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

* Σε περίπου δέκα μέρες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να φανεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES