26 Φεβ 2010

Χρήματα και κίνητρα για να μείνει

Την ύστατη προσπάθεια για να «δέσει» τον Νάτσο Σκόκο με επέκταση συμβολαίου θα κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στη συνέντευξή του στην προχθεσινή «SportDay» είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής, υπό την προϋπόθεση να του δοθούν εγγυήσεις για μία ανταγωνιστική ομάδα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να πείσουν τον 24χρονο άσο προσφέροντάς του μία αύξηση αποδοχών (εισπράττει 600.000 ευρώ ετησίως τώρα) και τη δυνατότητα να δουλεύει σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, αλλά και δίνοντας τη διαβεβαίωση πως το καλοκαίρι θα γίνουν λίγες και ποιοτικές προσθήκες που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα. Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, τότε στην ΑΕΚ θα εξετάσουν όλες τις προτάσεις-πιθανώς ακόμη και από το εσωτερικό-για τον Σκόκο, όπως και για κάθε άλλον ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2011 (π.χ. Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς).

Όχι πλέον… εν δυνάμει

Στα χέρια του Σταύρου Αδαμίδη θα βρίσκεται πιθανότατα εντός της ημέρας το υπογεγραμμένο από τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά ιδιωτικό συμφωνητικό. Έτσι ο 36χρονος δικηγόρος θα ασκεί πλέον επισήμως διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχοντας τον έλεγχο του 40% των μετοχών (40% θα διατηρήσει και ο Νίκος Νοτιάς) και τη διαβεβαίωση από τους δύο επιχειρηματίες πως θα βάλουν 9 εκατ. ευρώ ως το καλοκαίρι για να κλείσουν τις «τρύπες» στο σύλλογο, με βασικότερη αυτή του ομολογιακού δανείου με τη «Morgan Stanley». Σε ό,τι αφορά στη σύμβαση για το προπονητική, υπάρχει συμφωνία για ετήσιο μίσθωμα περίπου 650.000 ευρώ και θα τεθεί προς ψήφιση στη γενική συνέλευση στις 15 Μαρτίου.

Ίδιο πλάνο

Με αλλαγές τον Μάκο αντί του τιμωρημένου Γιάχιτς και τον Καράμπελα αντί του Γεωργέα που έχει οσφυαλγία και αποκλείστηκε από την αποστολή προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ απέναντι στον Εργοτέλη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (19:00, Novasports 1) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σάχα θα κρατήσει τη θέση του τερματοφύλακα παρότι ο Αραμπατζής είναι πλέον ετοιμοπόλεμος, ενώ ο Λεονάρντο θα προτιμηθεί έναντι του Μαντούκα. Έτσι το βασικό σχήμα σε διάταξη 4-4-2 θα είναι: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Καράμπελας, Αραούχο, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο. Τη 19μελη αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Μανωλάς, Λαγός, Μαντούκα, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκέντσογλου και Παυλής. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε στους παίκτες του πως ο Εργοτέλης επιτίθεται κυρίως από τον άξονα, «χτυπά» στις αντεπιθέσεις, ενώ είναι επικίνδυνος στις στημένες φάσεις.

Θα ζητήσει άδεια ο Νέμεθ

Την εξαίρεσή του από τον προσεχή αγώνα των Ελπίδων της Ουγγαρίας με την Ιταλία θα ζητήσει ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξήγησε στον παίκτη πως δεδομένου ότι είναι ανέτοιμος και ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής, θα ήταν προτιμότερο να προφυλαχθεί και να μην επιβαρύνει τον αστράγαλό του. Αναμένεται η απάντηση της ουγγρικής ομοσπονδίας στο αίτημα του δανεικού από τη Λίβερπουλ επιθετικού, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ από τις 9 Νοεμβρίου και το ματς με τη Λάρισα. Αν όλα πάνε καλά, θα επανεμφανιστεί το επόμενο Σάββατο στο ματς με τους «βυσσινί» στο «Αλκαζάρ». Έναν γύρο μετά δηλαδή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES