26 Φεβ 2010

Νιόπλιας: «Φανταστικό πρώτο ημίχρονο»

Στην απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε ο Νίκος Νιόπλιας την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους «16» του Europa League. «Δεν έχουν έρθει ακόμη οι καλύτερες ημέρες», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος απέφυγε να κάνει λόγο για προσωπική δικαίωση και πρόσθεσε: «Για μένα το ματς με τη Καβάλα είναι ίδιο με αυτό με τη Ρόμα και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκομαι στο μεγαλύτερο σκαλοπάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Νίκου Νιόπλια:

-Για το εάν περίμενε την εμφάνιση της ομάδας του:

«Εμείς περιμέναμε να περάσουμε. Αυτό το καταφέραμε, κάνοντας ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Ανατρέψαμε το σκορ, βάλαμε τρία γκολ και ήταν λογικό να είχαμε λίγο φόβο προκειμένου να κρατήσουμε το σκορ. Γι αυτό, μπορεί να χαλάσαμε λίγο την εικόνα μας στη συνέχεια».

-Για την αντίδραση των παικτών, του όταν προηγήθηκε η Ρόμα:

«Για μένα το ματς με τη Καβάλα είναι ίδιο με αυτό με τη Ρόμα και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκομαι στο μεγαλύτερο σκαλοπάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έπαιξα πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και ξέρω ότι έχει χαρές και λύπες. Όταν είσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να λες ότι στεναχωριέσαι μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα γιατί μετά από λίγες ημέρες ακολουθεί μια μεγάλη χαρά. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι που το θέλουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το νταμπλ.
Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν όλα υπέρ της. Εμείς και στα δύο παιχνίδια είχαμε ατυχίες και επιστρέψαμε στο ματς. Για μένα δεν είναι δικαίωση. Να ξέρετε ότι είτε κερδίσουμε την Καβάλα, είτε τη Ρόμα είτε χάσουμε από τον ΠΑΟΚ, η επόμενη ημέρα θα είναι ίδια για μένα. Πάμε σεμνά και ταπεινά. Εγώ χαίρομαι όταν βλέπω τους παίκτες μου να χαίρονται και χαίρομαι κι εγώ μαζί τους».

-Για την τακτική που ακολούθησε το «τριφύλλι»:

«Η Ρόμα στο πρώτο παιχνίδι είχε τον Μπαπτίστα πίσω από τον Βούτσινιτς και πιστεύαμε ότι θα παίξει το ίδιο. Γιατί όταν μπήκε αυτός ο παίκτης στην Αθήνα ήταν καλός στο ένας εναντίον ενός. Αν έπαιζαν με έναν επιθετικό θα παίζαμε, όπως παίζουμε. Δεν έβαλα τον Λέτο γιατί ήταν λίγο κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES