25 Ιαν 2010

ΑΕΚ: Αυτοί μπαίνουν!

Τους τέσσερις «εκλεκτούς» του επερχόμενου προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη, σκιαγράφησε η «SportDay». Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καπετανάκη, τον Χάρη Κοσμάτο, τον Δημήτρη Καψή και τον Γιάννη Στραγάλη, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην «επόμενη μέρα» της ΠΑΕ.

Οι τέσσερις άνδρες βρέθηκαν (μαζί με τον κ. Αδαμίδη) στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου και παρακολούθησαν τον νικηφόρο (3-1) αγώνα της «Ένωσης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δίπλα στον 36χρονο δικηγόρο καθόταν ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Καπετανάκης, ενώ σε μπροστινό κάθισμα ήταν ο Χάρης Κοσμάτος, υψηλόβαθμο στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Λίγο πιο μακριά βρίσκονταν ο δικηγόρος Δημήτρης Καψής και ο αρχιτέκτονας Γιάννης Στραγάλης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και του spa «Montana».

Μάλιστα, ο κ. Στραγάλης ενδέχεται να ασχοληθεί με το προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα και το θέμα του γηπέδου. Όπως είχε αποκαλύψει η «SportDay», οι μέτοχοι επιθυμούν να κάνουν δικό τους το ΟΑΚΑ και να το μετατρέψουν σε αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μπορεί η συγκεκριμένη επιθυμία να μοιάζει απίθανη, αλλά εκείνοι θα κάνουν την προσπάθειά τους.

Εν τω μεταξύ, στο «τιμ» του κ. Αδαμίδη είναι πιθανό να συμπεριληφθούν και άλλα νέα πρόσωπα, ενώ ενδέχεται να έχει τη στήριξη ενός νέου χρηματοδότη που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα. Ο 36χρονος δικηγόρος, κατά την άφιξή του στο Ολυμπιακό Στάδιο, είπε: «Θα τα πούμε όλα όταν έρθει η ώρα».

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ, προτού αναχωρήσει για το Λονδίνο. Εκεί θα έχει νέες διαπραγματεύσεις με τη Morgan Stanley για τον διακανονισμό του ομολογιακού δανείου της ΠΑΕ, που με τους τόκους ανέρχεται στα 6,2 εκατ. ευρώ.

Λογομαχία για ένα…ρεπό!

Ένταση υπήρξε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τη νίκη (3-1) επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους παίκτες της «Ένωσης» ζήτησαν ένα επιπλέον ρεπό από τον αρχηγό της ομάδας, Παντελή Καφέ, και Ραφίκ Τζεμπούρ έθεσε πιο δυναμικά το συγκεκριμένο αίτημα. Ο Έλληνας μέσος ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι θα έχουν ρεπό την Τρίτη και ο Αλγερινός του πρότεινε να πει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχουν δύο ρεπό, επειδή είναι κουρασμένοι.

Ο Καφές του απάντησε ότι δεν γίνεται να ζητήσει δύο ρεπό, αφού ακολουθεί και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο «τρομοκράτης» θεωρούσε ότι έπρεπε ο αρχηγός να μεταφέρει το συγκεκριμένο αίτημα και μετά από λίγο ανέβηκε η ένταση, με το επεισόδιο να λήγει μετά από περίπου πέντε λεπτά και τους δύο παίκτες να μην έχουν κανένα πρόβλημα.

Ο Τζεμπούρ, πάντως, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα όσα είχαν προηγηθεί: «Αυτό είναι θέμα αποδυτηρίων και μένει μέσα σε αυτά. Δεν είμαι ρουφιάνος, το όνομά μου είναι Ραφίκ. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα διαδώσει τι θα συμβεί στα αποδυτήρια», δήλωσε ο Γαλλοαλγερινός και ερωτηθείς αν τέτοια περιστατικά προκαλούν προβλήματα στην ομάδα, απάντησε: «Νομίζω πως πρέπει να ρωτήσετε καλύτερα τον κ. Μπάγεβιτς. Αυτός θα έχει μία απάντηση».

Από την πλευρά του, ο Καφές τόνισε πως «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά το 2-1 ο ΠΑΣ είχε δύο ευκαιρίες. Εχω ξαναπεί πως έχουμε κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας και αυτό το εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη σταθερότητα και συγκέντρωση στα επόμενα παιχνίδια για να μη γίνεται ντέρμπι κάθε ματς».

Παναθηναϊκός ενόψει…

Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν προγραμματισμένη προπόνηση, όμως εκείνοι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννια θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα και υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη και θέλουν να εμφανιστούν έτοιμοι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα επιστρέψουν οι τιμωρημένοι (για χθες) Αραούχο και Γιάχιτς, ενώ ο προπονητής της «Ένωσης» θα ξεκαθαρίσει αν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νάτσο Σκόκο (που αισθανόταν ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή του χθεσινού ματς). Μέσα στην ομάδα θα φανεί αν ο Ζεράλντο και ο Ταχτσίδης θα υπολογίζονται από τον 62χρονο τεχνικό.

Εν τω μεταξύ, αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σκόκο δεν βρέθηκε χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά είθισται να παρακολουθούν από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Η απουσία του συζητήθηκε λόγω των πιέσεων που ασκούν οι μάνατζερ για να αποδεχθεί η διοίκηση το αίτημα για μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES