25 Ιαν 2010

ΠΑΟΚ: Ντελίριο ενθουσιασμού!

Ενθουσιασμένοι είναι στον ΠΑΟΚ για το «διπλό» της ομάδας στην έδρα του Ολυμπιακού. Περισσότεροι από 1.500 οπαδοί του «Δικεφάλου» βρέθηκαν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αποθέωσαν τους παίκτες, τον Φερνάντο Σάντος και τη διοίκηση για τη σπουδαία νίκη επί των Πειραιωτών.

Οι ποδοσφαιριστές πνίγηκαν στις αγκαλιές του κόσμου, που έκανε σύνθημα το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού και του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και οι υπόλοιποι είχαν την τιμητικοί τους.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι οι «ασπρόμαυροι» έκαναν αρκετή ώρα να βγουν από την αίθουσα αφίξεων, αν υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπαθούσε να βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στο πούλμαν και να φύγουν από το αεροδρόμιο. Οι παίκτες έδειχναν να απολαμβάνουν την αγάπη του κόσμου, παρά την κούραση που είχαν από τον αγώνα και το ταξίδι.

Ζαγοράκης: «Αυτό που ονειρεύεται κάθε ΠΑΟΚτσής»!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για το σπουδαίο αποτέλεσμα. Ο παλαίμαχος μέσος συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στην προεδρία του «Δικεφάλου» και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

«Εδώ και 2,5-3 χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Σήμερα (σ.σ.: χθες) είδαμε αυτό που ονειρεύεται ο κάθε άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα, κάθε ΠΑΟΚτσής. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι καλά και προχωράμε. Είμαστε μία οικογένεια και θα κάνουμε το καλύτερο. Θα υπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τον ΠΑΟΚ», είπε ο Ζαγοράκης.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να επιβραβεύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και θα τους δώσει έξτρα πριμ ύψους 100.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι τα χρήματα θα μοιραστούν οι παίκτες που βρίσκονταν στην 18άδα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES