25 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Στον… αέρα για το +8!

Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ύστερα από την ισοπαλία (0-0) της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Μετά τα δύο συγκεκριμένα αποτελέσματα, οι «πράσινοι» εξέφραζαν τη σιγουριά ότι φέτος θα κατακτήσουν τον τίτλο, μετά από έξι χρόνια, και ανέφεραν ότι χρειάζεται να επιδείξουν προσοχή στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους, προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα γνώριζε ότι ο ΠΑΟΚ (στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης) προηγούταν με 1-0, αλλά χρειάστηκε να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και δεν ήξεραν την εξέλιξη του αγώνα.

Τα κινητά έκλεισαν και κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Κατσουράνης θέλησε να ενημερωθεί για το τι έγινε στο Φάληρο, πηγαίνοντας στο πιλοτήριο για να μάθει το τελικό σκορ. Πρώτα ενημερώθηκαν ο διεθνής μέσος και ο διευθυντής του γραφείου του Νικόλα Πατέρα, ο Στέφανος Ησαΐας, οι οποίοι ενημέρωσαν τους υπόλοιπους και άκουσαν με ικανοποίηση το εν λόγω αποτέλεσμα.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό έχουν πολλά παράπονα από τον επόπτη Φαντόπουλο, τον οποίο συνάντησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Μάλιστα, ο Κώστας Αντωνίου του διαμαρτυρήθηκε σε ήπιο τόνο, λέγοντας: «Εχουμε πολλά παράπονα. Δεν έχει δοθεί ένα πέναλτι και άφησες ένα καθαρό οφσάιντ. Δεν γίνεται να μην τα είδες. Αν σκόραρε ο Αρης, μπορεί αυτό το γκολ να μας κόστιζε ένα πρωτάθλημα».

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ πήγε μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μπορεί να μην πήραμε το ματς, αλλά δείξατε σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι. Μόνο εσείς υπήρχατε στο γήπεδο».

Τώρα στον Παναθηναϊκό θα στρέψουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενδέχεται να κριθεί η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της «Ένωσης».

Στη διάθεση του κ. Νιόπλια αναμένεται να επιστρέψει ο Νίνης (που έμεινε εκτός αποστολής, επειδή δεν ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε), ο Σιμάο (που σήμερα θα επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα) και εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις του Ρουκάβινα και του Γκάμπριελ.

Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση, αλλά οι πιθανότητες να αποκτηθεί κάποιος παίκτης τώρα είναι ελάχιστες. Στο «τριφύλλι» ελπίζουν ότι η Χετάφε θα αλλάξει στάση και θα αποφασίσει να παραχωρήσει τον «Κάτα» Ντίας με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν (ορίζοντας οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι). Όσον αφορά τον Μέιρα, δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ως δανεικός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES